Connect with us

A început ASFALTAREA drumului care tranzitează comunele băcăuane DĂMIENEȘTI şi PODU TURCULUI! Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: ”Dezvoltăm zona de est a județului”

Bacau

A început ASFALTAREA drumului care tranzitează comunele băcăuane DĂMIENEȘTI şi PODU TURCULUI! Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: ”Dezvoltăm zona de est a județului”

A început asfaltarea celui mai lung tronson din drumul de 95 km, care va conecta, în partea de est a județului Bacău, pe axa N – S, comunele Dămieneşti şi Podu Turcului

Consiliul Județean Bacău a anunțat că ieri (07.07-n.r.) au fost începute lucrările de asfaltare a celui mai lung tronson din drumul de 95 km. care va conecta, în partea de est a județului Bacău, pe axa Nord-Sud, comunele Dămieneşti şi Podu Turcului. 

Potrivit președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin IVANCEA este vorba de primii 15 km din sectorul de 58 km ce leagă comunele Motoşeni – Coloneşti – Răchitoasa – Podu Turcului, lucrare ajunsă la un grad fizic de realizare de 15%.

Peste 30.000 de băcăuani din 11 comune tranzitate de drum beneficiază direct de această investiție majoră

Valentin IVANCEA: ”Continuăm investițiile în infrastructura rutieră şi dezvoltăm zona de est a Bacăului”

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin IVANCEA a mai subliniat că această investiție va conduce la dezvoltarea zonei de est a județului Bacău, care are potențialul ei indiscutabil.

”Este vorba de primii 15 km din sectorul de 58 km ce leagă comunele Motoşeni – Coloneşti – Răchitoasa – Podu Turcului, lucrare ajunsă la un grad fizic de realizare de 15% şi care, când va fi redată traficului auto, sunt convins că va conduce la dezvoltarea acestei zone din județ care are potențialul ei indiscutabil.

Am verificat pe teren mobilizarea antreprenorului pe acest sector de drum, mai ales că axa rutieră Dămieneşti – Podu Turcului, în integralitatea ei, este cel mai important proiect de infrastructură derulat, la acest moment, de CJ Bacău, cu finanțare europeană în valoare de aprox. 41 milioane euro.

Continuăm investițiile în infrastructura rutieră şi în dezvoltarea zonei de est, asigurând – totodată – coeziunea socială şi teritorială a județului Bacău”, a declarat Valentin IVANCEA.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top