fbpx
Connect with us

A început sezonul de schi la pârtia Nemira din Slănic Moldova!

partia nemira - News Moldova

Bacau

A început sezonul de schi la pârtia Nemira din Slănic Moldova!


Așteptarea a luat sfârșit pentru pasionații sporturilor de iarnă! Ziua de ieri a marcat debutul mult așteptat al sezonului de schi la pârtia Nemira din Slănic Moldova

Pentru experiențe lipsite de evenimente neplăcute, entuziaștii sporturilor de iarnă ar trebui să respecte unele recomandări:

1. Respectați ceilalți schiori: Fiecare schior merită o experiență sigură pe pârtie. Asigurați-vă că acțiunile dumneavoastră nu pun în pericol viața sau integritatea altor participanți la sporturile de iarnă.

2. Adaptați-vă viteza și stilul de schi: Ajustați viteza și modul de schi în funcție de nivelul dumneavoastră de pregătire tehnică, condiția fizică, starea zăpezii, dificultatea pârtiei, condițiile meteorologice și traficul pe pârtie.

3. Alegeți cu grijă traseul: Planificați cu atenție traseul pentru a evita coliziunile și pentru a proteja schiorii din aval. O atenție sporită la traiectorie contribuie la un mediu mai sigur pe pârtie.

4. Depășiți în siguranță: Dacă decideți să depășiți un alt schior, asigurați-vă că o faceți pe partea dreaptă sau stângă, oferind suficient spațiu pentru a evita orice situație neprevăzută.

5. Examinați cu atenție traficul: Înainte de a traversa o pârtie sau de a relua cursul după o oprire temporară, verificați atent traficul din amonte și din aval pentru a vă asigura că sunteți în afara oricărui pericol.

6. Evitați staționarea periculoasă: Evitați să staționați pe pârtie, în special în zone înguste sau cu vizibilitate redusă. În caz de cădere, eliberați rapid pârtia pentru a preveni orice incident potențial.

În caz de accident sau nevoie de asistență, nu ezitați să apelați la salvatorii montani care patrulează pe pârtie sau să vă îndreptați către punctul de prim ajutor de la baza pârtiei.

Despre pârtia de schi Nemira

Pârtia de schi Nemira este una dintre atracțiile principale din Slănic-Moldova, reprezentând un loc popular pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Situată într-o zonă pitorească, această pârtie oferă oportunități excelente pentru practicarea schiului și a snowboardului.

Deschisă în timpul sezonului de iarnă, pârtia Nemira este cunoscută pentru diversitatea terenului său, oferind trasee adaptate atât pentru începători, cât și pentru schiorii avansați. Fiind bine întreținută și având condiții meteorologice favorabile, pârtia atrage un număr semnificativ de turiști și localnici în căutarea unei experiențe de schi de calitate.

Facilitățile disponibile pot include lifturi pentru transportul schiorilor și snowboarderilor în partea superioară a pârtiei, zone pentru închirierea echipamentului și instruiri oferite de instructori experimentați.

Informații actualizate despre starea pârtiei Nemira, condițiile de schi și detalii specifice despre sezonul în curs pot fi găsite pe site-ul oficial al pârtiei sau pe paginile lor de socializare, unde sunt actualizate regulat informațiile relevante pentru vizitatori și entuziaștii sporturilor de iarnă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top