fbpx
Connect with us

Au fost SEMNATE contractele pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice, destinate activităților non-profit de interes general

Bacau

Au fost SEMNATE contractele pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice, destinate activităților non-profit de interes general


Astăzi, 12 septembrie, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a semnat, împreună cu reprezentanții ONG-urilor, contractele pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice, destinate activităților non-profit de interes general, în baza Legii 350/ 2005.

Toate proiectele au fost depuse pe o platformă electronică, iar evaluarea și aprobarea celor eligibile a fost făcută de către specialiștii din cadrul Consiliului Județean Bacău, tot în format digital. Prin digitalizarea procedurilor administrative, orice demers privind alocarea de fonduri publice este transparent și obiectiv.

News Moldova îți recomandă și ...   Companii precum Aerostar, Dedeman sau Chimcomplex vor putea deveni acționare la Aeroportul din Bacău. Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, anunță tranzacționarea unei părți a acțiunilor la bursă

A fost acordată o finanțare totală de aproximativ 1.1 milioane lei, repartizată celor 18 contracte prin care se finanțează următoarele tipuri de activități care se vor derula până pe 9 decembrie 2022: 10 proiecte culturale, în valoare de 299.897 lei, 5 proiecte sociale, în valoare de 699.353 lei și 3 proiecte ce vizează acțiuni pentru tineret, în valoare de 118.921 lei.

Valentin Ivancea și-a exprimat convingerea că, prin sistemul de evaluare digital, coroborat cu o strânsă legătură între beneficiari și Consiliul Județean, începând din acest an se va înregistra un progres în derularea acestor programe deosebit de importante pentru comunitate și se va finanța un număr cât mai mare de proiecte.

Îi voi sprijini pe beneficiari, astfel încât, implementarea tuturor proiectelor să fie făcută în mod corect. În cele 3 domenii- cultural, social, tineret- se pot dezvolta extrem de multe activități în beneficiul comunității. În acest sens, echipa din cadrul Consiliului Județean va acorda sprijinul necesar și va manageria derularea activităților astfel încât materializarea acestor proiecte să corespundă așteptărilor și cerințelor băcăuanilor, a declarat Președintele CJ, Valentin Ivancea.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Eduard Novak, în județul Bacău: "Gimnastica este o tradiție și poate fi readusă pe cele mai înalte culmi prin Strategia Națională pentru Sport"


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top