fbpx
Connect with us

Băcăuan arestat preventiv pentru 4 infracțiuni: violent în familie, încălcarea ordinului de protecție și amenințări

Băcăuan arestat preventiv pentru 4 infracțiuni: violent în familie, încălcarea ordinului de protecție și amenințări - News Moldova

Bacau

Băcăuan arestat preventiv pentru 4 infracțiuni: violent în familie, încălcarea ordinului de protecție și amenințări

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Mărgineni a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce a comis nu mai puțin de patru infracțiuni grave

Incidentul a avut loc pe data de 17 iunie, când o tânără de 18 ani a alertat poliția cu privire la un conflict violent între părinții săi.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău au intervenit imediat și au descoperit că bărbatul și-a agresat fizic soția în propria locuință. Pentru a proteja victima, poliția a emis un ordin de protecție provizoriu, impunându-i bărbatului să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soție, locuință și cei doi copii. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie.

Totuși, situația nu s-a rezolvat aici. La aceeași dată, în jurul orei 21:00, tânăra a sunat din nou la poliție pentru a raporta că bărbatul s-a întors acasă și a amenințat-o pe ea și pe mama sa. Două patrule de poliție de la Compartimentul de Ordine Publică Bacău au fost trimise de urgență la fața locului și l-au găsit pe bărbatul de 43 de ani în interiorul locuinței.

După administrarea probelor, poliția l-a reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, conform ordonanței emise. A doua zi, pe 18 iunie, bărbatul a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Acesta a fost escortat și dus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările continuă în acest caz, bărbatul fiind acuzat de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, violență în familie și două infracțiuni de amenințare. Autoritățile fac toate eforturile pentru a aduce în fața justiției individul responsabil de aceste acte grave, asigurând astfel protecția și siguranța victimelor sale.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top