fbpx
Connect with us

Bărbat din Comănești, căutat în toată Europa pentru 66 de infracțiuni, reținut în Moinești

Bărbat din Comănești, căutat în toată Europa pentru 66 de infracțiuni, reținut în Moinești - News Moldova

Bacau

Bărbat din Comănești, căutat în toată Europa pentru 66 de infracțiuni, reținut în Moinești


Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Comănești, căutat în toată Europa în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania, a fost reținut de polițiștii din Moinești. În timpul percheziției domiciliare, au fost descoperite mai multe bunuri furate dintr-o locuință din Moinești

Pe data de 12 iulie curent, Poliția municipiului Moinești a primit o sesizare din partea unei femei de 34 de ani din localitate, care a declarat că în perioada septembrie 2022 – iulie 2023, bărbatul de 35 de ani i-ar fi sustras bunuri și suma de 6000 de euro din locuința sa.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia și bărbatul ar fi avut o relație de prietenie, iar acesta ar fi furat cheile apartamentului ei din Moinești. Ulterior, de mai multe ori, ar fi sustras bunuri electrice, electrocasnice, mobilier și suma de 6.000 de euro.

Pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost întocmit un dosar penal, iar la data de 13 iulie curent, polițiștii din Moinești au efectuat o percheziție la locuința bărbatului din Comănești, unde au identificat o parte dintre bunurile reclamate ca fiind sustrase, recuperând parțial prejudiciul.

Pe lângă infracțiunea de furt, bărbatul este cercetat și pentru alte 66 de infracțiuni, printre care fraudă, vătămare corporală gravă, lovire sau alte violențe, amenințare, abuz de încredere, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, șantaj, înșelăciune și infracțiuni la regimul rutier, fapte presupus a fi comise pe teritoriul Germaniei.

A fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania.

Bărbatul se află în Arestul I.P.J. Bacău în așteptarea continuării cercetărilor și procesului penal.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top