fbpx
Connect with us

Cadavrele a doi urși, descoperite în vecinătatea județului Bacău

Cadavrele a doi urși, descoperite în vecinătatea județului Bacău - News Moldova

Bacau

Cadavrele a doi urși, descoperite în vecinătatea județului Bacău

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cadavrele a  doi urși au fost descoperite în apropierea localităților Olteni și Reci, în vecinătatea județului Bacău. Miercuri noaptea și joi dimineața au avut loc cele două incidente, iar echipele de medici veterinari au confirmat că aceste animale sălbatice au fost lovite accidental de mașini

Primul urs a fost găsit miercuri seara, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de miezul nopții, pe DN13E, în proximitatea localității Reci. Autoritățile de mediu au fost alertate de către Poliție. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 06:30, reprezentanții IPJ Covasna au notificat din nou autoritățile de mediu cu privire la descoperirea cadavrului unui urs la intrarea în localitatea Olteni.

„În data de 13.09.2023, ora 23:30, ca urmare a unui apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni s-a adus la cunoștință faptul că pe DN 13E, în extravilanul localității Reci se află cadavrul unui urs, reprezentanții Gărzii de Mediu Covasna, IPJ Covasna, APM Covasna, ai Primăriei comunei Reci, medicul veterinar și reprezentantul fondului cinegetic s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost omorât accidental.

În data de 14.09.2023, ora 06:30, în urma unui alt apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni s-a adus la cunoștință faptul că pe DN 12, la intrare în localitatea Olteni se află cadavrul unui urs, reprezentanții Gărzii de Mediu Covasna, IPJ Covasna, APM Covasna, primăriei comunei Bodoc, medicul veterinar și reprezentantul fondului cinegetic s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost omorât accidental”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Covasna.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top