fbpx
Connect with us

Ce surprize sunt pregătite iubitorilor sporturilor de iarnă pe pârtia NEMIRA din Slănic-Moldova

MixCollage 09 Jan 2024 02 13 PM 5766 scaled - News Moldova

Bacau

Ce surprize sunt pregătite iubitorilor sporturilor de iarnă pe pârtia NEMIRA din Slănic-Moldova


Pasionații sporturilor de iarnă se pregătesc pentru o experiență unică de schi, deoarece Pârtia Nemira din Slănic-Moldova este pe cale să își deschidă porțile pentru Sezonul de Schi 2024

Având în vedere condițiile meteorologice favorabile, precum precipitațiile abundente și temperaturi scăzute în ultimele 24 de ore, echipa Pârtiei Nemira depune eforturi susținute pentru a pregăti pârtia pentru vizitatori.

8 scaled - News Moldova

Administratorii pârtiei au subliniat că vor reveni cu detalii exacte privind deschiderea sezonului, atât pe site-ul www.partianemira.ro cât și pe pagina de Facebook a pârtiei. Aceste informații vor include data oficială de începere a sezonului, starea pârtiei, condițiile meteo și alte aspecte relevante pentru a oferi pasionaților de schi o experiență sigură și plină de bucurie.

Turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor putea să se bucure de zăpadă și să schieze pe pârtia Nemira. În prezent, pârtia este închisă, însă entuziasmul crește pe măsură ce se apropie data oficială de deschidere a sezonului de schi în Slănic-Moldova.

Eforturile echipei Pârtiei Nemira sunt concentrate asupra finalizării pregătirilor și se așteaptă ca anunțul oficial privind deschiderea sezonului să fie făcut în curând.

Nemira 4 - News Moldova

Despre pârtia de schi Nemira

Pârtia de schi Nemira este una dintre atracțiile principale din Slănic-Moldova, reprezentând un loc popular pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Situată într-o zonă pitorească, această pârtie oferă oportunități excelente pentru practicarea schiului și a snowboardului.

Deschisă în timpul sezonului de iarnă, pârtia Nemira este cunoscută pentru diversitatea terenului său, oferind trasee adaptate atât pentru începători, cât și pentru schiorii avansați. Fiind bine întreținută și având condiții meteorologice favorabile, pârtia atrage un număr semnificativ de turiști și localnici în căutarea unei experiențe de schi de calitate.

Facilitățile disponibile pot include lifturi pentru transportul schiorilor și snowboarderilor în partea superioară a pârtiei, zone pentru închirierea echipamentului și instruiri oferite de instructori experimentați.

Informații actualizate despre starea pârtiei Nemira, condițiile de schi și detalii specifice despre sezonul în curs pot fi găsite pe site-ul oficial al pârtiei sau pe paginile lor de socializare, unde sunt actualizate regulat informațiile relevante pentru vizitatori și entuziaștii sporturilor de iarnă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top