fbpx
Connect with us

CJ Bacău sprijină performanța! Au fost premiați elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

CJ Bacău sprijină performanța! Au fost premiați elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat - News Moldova

Bacau

CJ Bacău sprijină performanța! Au fost premiați elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Astăzi, 10 iulie, în cadrul ședinței extraordinare, președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a premiat elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

„Piatra de temelie și cheia dezvoltării unei societăți trainice este învățământul, iar Consiliul Județean Bacău se raliază la demersurile pe care Inspectoratul Școlar Județean le depune pentru a asigura un sistem educațional de calitate și recompensează elevii merituoși din județul Bacău.
Astăzi, în cadrul ședinței extraordinare, am premiat elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, ca o recunoaștere a rezultatelor obținute. Aceștia sunt exemple demne de urmat care ne arată că prin muncă, perseverență și dedicare obții performanțe remarcabile.
De asemenea, pentru a recompensa rezultatele bune obținute la examenul de maturitate, Consiliul Județean, prin Inspectoratul Școlar Județean, pune la dispoziția primilor 405 clasați pe listele de la Bacalaureat un abonament cu acces standard în toate cele 3 zile la Young Island Festival.
Am fost totodată onorat să ofer premii și sportivilor băcăuani Adochiței Mărioara- Elena, Oteliță Ilinca Teodora și Boghiu Darius Vasilian pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial ”Special Olympics World Games 2023”, desfășurat la Berlin și dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale.
M-au impresionat profund acești copii, care printr-o voință greu de egalat compensează și chiar depășesc neajunsurile afecțiunii Down. Prin vivacitatea și ambiția de care dau dovadă, ei sunt o adevărată lecție de viață pentru noi toți.
Vreau să mulțumesc, în egală măsură, părinților, profesorilor și antrenorilor din școlile și cluburile sportive care au reușit să îndrume copiii, în consonanță cu aptitudinile fiecăruia, în așa fel încât copilul să meargă pe calea cea mai bună pentru el”, a precizat Valentin Ivancea.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top