fbpx
Connect with us

Concert de excepție susținut ieri în centrul Bacăului. Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău: „Acest eveniment a avut loc într-o zi cu multiple semnificații pentru noi toți:

Concert de excepție susținut ieri în centrul Bacăului. Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău: "Acest eveniment a avut loc într-o zi cu multiple semnificații pentru noi toți: - News Moldova

Bacau

Concert de excepție susținut ieri în centrul Bacăului. Valentin IVANCEA, președintele CJ Bacău: „Acest eveniment a avut loc într-o zi cu multiple semnificații pentru noi toți:

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieri seară, în centrul Bacăului, a avut loc un concert de excepție oferit de Consiliul Județean și Filarmonica „Mihail Jora”

„Mulțumesc Analia Selis, Julián Caeiro, Nicolás Velazquez!
Trei argentinieni care au oferit Bacăului un concert extraordinar, reliefând frumusețea tangoului şi a aranjamentelor muzicale specifice Argentinei, țara în care s-a născut acest gen.
Mă bucur că acest eveniment a avut loc într-o zi cu multiple semnificații pentru noi toți: Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, dar şi Ziua Națională a Argentinei ai cărei reprezentanți ne-au încântat cu o serată muzicală de excepție.
Pentru ca suita semnificațiilor să fie completă, tot ieri a fost semnat contractul pentru reabilitarea Ateneului băcăuan – clădire simbol în care își desfășoară activitatea admirabila orchestră a Filarmonicii „Mihail Jora”.
Felicitări colegilor care s-au ocupat de organizare și Filarmonica Mihail Jora Bacău pentru prestația artistică de înaltă ținută!
Mulțumesc comunității băcăuane pentru prezență și feedback-ul pozitiv! Îi asigur pe băcăuani că vom face în aşa fel încât acest gen de manifestări să fie organizate cât mai des în oraşul nostru de suflet!”, a punctat Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top