fbpx
Connect with us

Copil din Bacău, transportat de urgență la spital după ce leagănul în care se afla a cedat

fetita ranita leagan 533x261 1 - News Moldova

Bacau

Copil din Bacău, transportat de urgență la spital după ce leagănul în care se afla a cedat


În Municipiul Bacău, zonele de joacă au devenit o amenințare reală pentru copii. Numărul tot mai mare de echipamente de joacă care cedează duce la accidentări ale copiilor

În ultimele luni, au circulat pe internet mai multe imagini cu copii răniți în parcurile de joacă, în urma ruperii diverselor dispozitive de joacă.

Ieri, o mamă a fost nevoită să solicite intervenția unei ambulanțe în parcarea dintre blocuri, de pe strada Bradului din Municipiul Bacău, după ce fetița ei a suferit răni. Leaganul în care se afla s-a prăbușit, iar fetița a suferit o lovitură la cap.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău Cătălina Ciofu: „Proiectul de lege privind ordinul de protecție a fost aprobat de Guvern”

Vii cu copilul in parc și pleci cu ambulanța,din fericire in cazul nostru cu copilul pe picioarele lui, a scăpat ieftin” doar cu doua copci …Se putea întâmpla o nenorocire, cine este responsabil pentru aceste locuri de joaca? Noi ca cetățeni daca nu respectăm ceva imediat suntem executați dar de siguranța copiilor noștri cine se ocupa? Când au fost verificate ultima dată aceste locuri de joaca?? Cum să procedăm pentru a evita pe viitor asemenea situații?” a declarat mama fetiței.

News Moldova îți recomandă și ...   Grupul AGRICOLA are planificată o investiție de 17 milioane de euro în acest an și anticipează o creștere a afacerii cu o singură cifră

Pe parcursul ultimilor ani, mai multe spații de joacă au fost închise de către inspectorii de la Protecția Consumatorului din cauza faptului că nu ofereau siguranță copiilor. Unele dintre acestea au fost reparate, dar majoritatea rămân încă periculoase pentru copiii din Bacău. Autoritățile locale promit că vor efectua renovări, dar în realitate doar 2-3 locuri de joacă au fost reabilitate. În prezent, pe platforma SICAP se găsește o licitație pentru renovarea spațiului de joacă din Parcul Olimpic, dar din păcate aceasta a fost anulată. De asemenea, o licitație în valoare de 200.000 de euro a fost atribuită pentru reabilitarea zonei de joacă din Parcul Electricienilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD de Bacău, Bianca Purcărin: „Toți părinții de gemeni, tripleți și multipleți vor avea beneficii în plus pentru a se putea îngriji de copiii lor”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top