fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cătălin Daniel FENECHIU, senator PNL BACĂU

declaratii-de-avere-2022-|-catalin-daniel-fenechiu,-senator-pnl-bacau

Bacau

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cătălin Daniel FENECHIU, senator PNL BACĂU


daniel fenechiu scaled - News Moldova

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

News Moldova îți recomandă și ...   Un băcăuan a pierdut controlul camionului pe care îl conducea și a căzut de pe un pod

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

SENATOR PNL DE BACĂU: CĂTĂLIN DANIEL FENECHIU

Senatorul PNL de Bacău Cătălin Daniel Fenechiu a declarat că nu deţine în proprietate terenuri, dar are patru apartamente. Toate cumpărate, toate în Bucureşti  şi toate deţinute în cotă de ½. Suprafeţele sunt de 56 de metri pătraţi, 78 de metri pătraţi, 40 de metri pătraţi, respectiv 56 de metri pătraţi.

News Moldova îți recomandă și ...   Gest necugetat al unei adolescente de 15 ani: s-a aruncat în fața trenului, în gara Adjud!

daniel fenechiu scaled - News Moldova

Are şi un autovehicul Dacia Super Nova, an de fabricaţie, 2001 şi stă bine şi la capitolul conturi şi depozite bancare. Nu mai puţin de 11, în lei şi în euro.

Pentru cele în lei soldul însumat este de 72.486 lei, iar pentru cele în euro soldul este de 125.622 euro. Are şi un împrumut contractat în 2020 şi scadent în 2050, în valoare de 245.000 de lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău, Cătălina Ciofu a participat la cea de-a 70-a aniversare a Colegiului D. Ghika din Comănești

La venituri are trecută indemnizaţia de senator, de 136.280 lei, alţi 28.661 lei obţinuţi ca prodecan la Baroul Bucureşti şi 26.428 lei ca vicepreşedinte a Uniunii Naţi


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top