Connect with us

DECLARATII de AVERE 2022 | Lucian Daniel Stanciu Viziteu, Primarul municipiului BACAU

declaratii-de-avere-2022-|-lucian-daniel-stanciu-viziteu,-primarul-municipiului-bacau

Bacau

DECLARATII de AVERE 2022 | Lucian Daniel Stanciu Viziteu, Primarul municipiului BACAU

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


PRIMARUL MUNICIPIULUI BACAU: Lucian Daniel Stanciu Viziteu

După un mandat de deputat și după aproape doi ani în fotoliul de primar Lucian Daniel Stanciu Viziteu și-a schimbat mașina veche Opel Astra G din 2002 cu un BMW 218D din anul 2015. În schimb, din conturi i-au dispărut aproape 20 de mii de euro. Și veniturile obținute ca primar sunt cu aproape 80 de mii de lei mai mici decât în perioada în care câștiga salariul de la Camera Deputaților.

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu și-a publicat pe 14 iunie ultima declarație de avere. Deși câștigă bine, în ultima declarație de avere e mai sărac ca în anii trecuți. În ceea ce privește declarația d


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top