fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Daniel Cătălin FENECHIU, Senator PNL de BACĂU

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Daniel Cătălin FENECHIU, Senator PNL de BACĂU - News Moldova

Bacau

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Daniel Cătălin FENECHIU, Senator PNL de BACĂU


NEWS MOLDOVA continuă să analizeze averile aleșilor din regiunea Moldovei

Într-un demers de transparență și responsabilitate civică, NEWS MOLDOVA dorește să ofere cetățenilor o imagine clară a situației financiare a aleșilor, pe lângă informațiile oferite despre activitatea parlamentarilor, primarilor și a președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei.

Mai departe, vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Senator PNL de BACĂU: Daniel Cătălin FENECHIU

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Daniel Cătălin FENECHIU, Senator PNL de BACĂU - News Moldova

 

Daniel Cătălin FENECHIU, senator aflat la al treilea mandat, ales în 2020 în Circumscripția electorală 4-Bacău, și-a depus pe 15 iunie 2023 ultima declarație de avere.

Avocat de profesie, cu mai multe surse de venit, Daniel Cătălin FENECHIU este unul dintre cei mai bogați parlamentari ai BACĂULUI.

Fenechiu deține patru apartamente în BUCUREȘTI, de 56 de metri pătrați, 40 de metri pătrați, 78 de metri pătrați și al patrulea, achiziționat în 2007, tot de 56 de metri pătrați. Senatorul liberal deține împreună cu soția, Tatiana Fănuța, și o casă impozantă în Voluntari, județul Ilfov, cu o suprafață de 364 de metri pătrați.  

Potrivit propriei declarații, pe numele lui și al soției există un singur autoturism proprietate. Este vorba de o Dacia Super Nova din 2001.

În conturi sunt declarate sume de aproximativ 30 de mii de lei iar la capitolul datorii/ credite, Daniel Fenechiu menționează un împrumut contractat în 2020, scadent în 2050, în valoare de 245000 de lei.

Senatorul Daniel Cătălin Fenechiu a cîștigat în ultimul an 528 de mii de lei (146 de mii de lei- indemnizația de senator, 30985 de lei-prodecan Baroul București, 26636 de lei-vicepreședinte UNBR, 324653 de lei-Societatea Civilă de Avocați Fenechiu, Savu si Asociații) iar soția, care este funcționar la Agenția Pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, a câștigat 154773 de lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top