fbpx
Connect with us

Deputatul Antonio Andrușceac (AUR): „Demolarea Pieței Berceni are mize ascunse. Să lase producătorii în pace”

Deputatul Antonio Andrușceac (AUR): „Demolarea Pieței Berceni are mize ascunse. Să lase producătorii în pace” - News Moldova

Bacau

Deputatul Antonio Andrușceac (AUR): „Demolarea Pieței Berceni are mize ascunse. Să lase producătorii în pace”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul AUR de Bacău Antonio Andrușceac consideră că demersul de demolare a Pieței Berceni ascunde motive necunoscute și are potențiale consecințe negative

Demolarea Pieței Berceni este un subiect care îi supără pe toți locuitorii din sectorul 4. A fost creată și o petiție pe care bucureștenii au început să o semneze. Oamenii vor ca piața să nu fie demolată, cu toate astea, primarul sectorului care are probleme cu drogurile, ignoră cetățenii.

Antonio Andrușceac (AUR): „Demolarea Pieței Berceni are mize ascunse. Să lase producătorii în pace. Sunt convins că în spatele acestui plan de demolare există interese obscure, care nu au nimic de-a face cu binele comunității. Piețele tradiționale, ca Piața Berceni, sunt inima vieții comunitare și un sprijin vital pentru micii producători locali. Cer autorităților să revizuiască acest plan și să se concentreze pe sprijinirea, nu distrugerea, comunităților noastre locale.”

Din petiția pornită de cetățenii nemulțumiți de primarul Băluță aflăm că mai mulți bucureșteni din Sectorul 4 nu sunt de acord cu demolarea Pieței Berceni – Olteniței.

Oamenii spun că în jurul Pieței Berceni locuiesc foarte mulți pensionari care depind de cumpărăturile din această piață. Totodată, în jurul Pieței Berceni sunt deja trei grădinițe, la o distanță de nici 300 de metri.

Din petiție aflăm că de Piața Berceni depind și producătorii înscriși în Programul Tomata și, totodată, cei care lucrează în această piață vor rămâne fără locurile de muncă.

„Nu suntem de acord cu demolarea Pieței Berceni-Olteniței deoarece în jurul Pieței sunt foarte mulți oameni pensionari care depind de această piață, și în jurul pieței sunt deja trei Grădinițe la nici 300m de această Piață, una se afla la Sf Luca, una la Școala 133 și una lângă Școala 133, plus că de această Piață depind și oamenii producători cu proiectul tomata și vor rămâne fără locuri de muncă toți cei care lucrează în această Piață”, se arată în petiție.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top