fbpx
Connect with us

Deputatul Cătălina CIOFU: „Începutul de sesiune parlamentară vine mereu cu bucuria de a împărtăși alături de colegi propunerile legislative pe care țintim să devină legi”

Deputatul Cătălina CIOFU: "Începutul de sesiune parlamentară vine mereu cu bucuria de a împărtăși alături de colegi propunerile legislative pe care țintim să devină legi" - News Moldova

Bacau

Deputatul Cătălina CIOFU: „Începutul de sesiune parlamentară vine mereu cu bucuria de a împărtăși alături de colegi propunerile legislative pe care țintim să devină legi”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PNL de Bacău, Cătălina Ciofu, a reflectat asupra realizărilor notabile ale anului precedent. Într-o declarație recentă, deputatul a subliniat importanța muncii în echipă și a colaborării constante în comisii și în plen pentru transformarea a 20 de propuneri legislative în legi în vigoare

Anul precedent, deputatul a fost inițiator la 20 de propuneri legislative liberale care au devenit legi în vigoare, realizare ce se datorează muncii asidue în echipă în cadrul comisiilor și plenului, precum și a interacțiunii zilnice cu cetățenii.

Ciofu și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată de către cetățeni atunci când li s-a cerut să aducă completări unor prevederi legislative. De asemenea, a subliniat importanța colaborării pentru a asigura că drepturile și libertățile cetățenilor sunt în concordanță cu realitatea zilelor noastre.

Deputatul a evidențiat astfel munca asiduă și angajamentul față de cetățeni și legislația care să răspundă nevoilor și provocărilor contemporane.

„Începutul de sesiune parlamentară vine mereu cu bucuria de a împărtăși alături de colegi propunerile legislative pe care țintim să devină legi.

Anul trecut am fost inițiator la 20 de propuneri legislative liberale devenite legi în vigoare, și asta se datorează unei munci în echipă, săptămână de săptămână în comisii și în plen, zi de zi în rândul oamenilor.
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată atunci când îmi cereți să aduc completare unor prevederi legislative!
Vă mulțumesc pentru interesul de a face echipă astfel încât cetățenii să beneficieze de drepturi și libertăți în acord cu realitatea zilelor noastre!”, a precizat deputatul PNL de Bacău Cătălina Ciofu.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top