fbpx
Connect with us

Deputatul PNL de Bacău, Cătălina CIOFU s-a alăturat campaniei pentru protejarea mediului în Comănești

41 1 - News Moldova

Bacau

Deputatul PNL de Bacău, Cătălina CIOFU s-a alăturat campaniei pentru protejarea mediului în Comănești


Deputatul PNL de Bacău, Cătălina Ciofu, a luat parte la cea mai amplă mobilizare de voluntari pentru protejarea mediului din România

Inițiată de organizația “Let’s Do It, Romania!”, această campanie are ca scop conștientizarea importanței protejării mediului și a sănătății în orașul Comănești.

40 - News Moldova

„Azi m-am alăturat la cea mai mare mobilizare de voluntari din România într-o campanie lansată de Let’s Do It, Romania!, pentru a sprijini efortul de conștientizare a grijii față de mediu și față de sănătatea noastră în orașul Comănești.
42 1 - News Moldova
M-am bucurat să văd zone verzi curate și îngrijite, însă neglijența unora dintre cetățeni a făcut din verdele de început de toamnă o imagine mai puțin agreabilă.
44 - News Moldova
Recipientele din plastic și metal sunt adesea aruncate chiar in apropierea coșurilor de gunoi, ceea ce arată gradul de nepăsare al acestora.
Capacele din plastic au nevoie de cel puțin 30 de ani pentru a începe să se descompună. Acest plastic din sol ajunge și în farfuria noastră.
Mucurile de țigară aruncate la un metru distanță de coșul de gunoi sunt capcane pentru păsările care ajung să le înghită și să moară sufocate.
Oricât am strânge în urma altora, nu vom reuși să eliminăm pericolul de a înghiți plasticul din alimentele pe care le consumăm. Este datoria fiecăruia dintre noi să lăsăm curat în jurul nostru și să colectăm selectiv deșeurile pentru ca natura să fie protejată de poluare și, astfel, noi să beneficiem de un mediu sănătos. Este puținul pe care îl putem face.
45 - News Moldova
Campania a fost sprijinită de Primăria Comănești Oficial și de voluntari din comunitate.
Felicitări domnului primar Viorel Miron pentru efortul de a conștientiza în rândul comunității importanța grijii pentru natură și mediul înconjurător!
Felicitări tuturor voluntarilor pentru implicarea activă în acest demers!”, a transmis deputatul PNL de Bacău, Cătălina Ciofu.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD Bianca Purcărin a anunțat investiții de 13 milioane de euro pentru echipamente de screening pentru mai multe tipuri de cancer


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top