fbpx
Connect with us

DGA “a intrat” în Serviciul Public de Permise, BACAU

Bacau

DGA “a intrat” în Serviciul Public de Permise, BACAU


Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” continuă sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”

În perioada 6 – 10 septembrie 2021, polițiști anticorupție ai Direcției Gener

ale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău desfășoară activități preventive cu angajații Ministerului Afacerilor Interne din cadrul structurilor de regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, precum și cu beneficiarii serviciilor acestora.

Astfel, cei care se pregăteau pentru proba practică a examenului auto au putut interacționa cu ofițerii D.G.A. – S.J.A. Bacău și  cu membrii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a participat la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, desfășurată în Piatra Neamț

Despre campania Direcției Generale Anticorupție

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021. Această acțiune a fost una informativă prin care să se aducă la cunoștința cetățenilor care este competența Direcției Generale Anticorupție, sistemul național Call center anticorupție 0.800.806.806., consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, transmițându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.

News Moldova îți recomandă și ...   Bărbat MORT de frig în parcarea unui supermarket din Bacău


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Forumul economic regional

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top