Connect with us

DGA “a intrat” în Serviciul Public de Permise, BACAU

Bacau

DGA “a intrat” în Serviciul Public de Permise, BACAU

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” continuă sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”

În perioada 6 – 10 septembrie 2021, polițiști anticorupție ai Direcției Gener

ale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău desfășoară activități preventive cu angajații Ministerului Afacerilor Interne din cadrul structurilor de regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, precum și cu beneficiarii serviciilor acestora.

Astfel, cei care se pregăteau pentru proba practică a examenului auto au putut interacționa cu ofițerii D.G.A. – S.J.A. Bacău și  cu membrii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău.

Despre campania Direcției Generale Anticorupție

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021. Această acțiune a fost una informativă prin care să se aducă la cunoștința cetățenilor care este competența Direcției Generale Anticorupție, sistemul național Call center anticorupție 0.800.806.806., consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, transmițându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top