fbpx
Connect with us

Două femei din Bacău, mamă și fiică, găsite MOARTE într-un apartament. Mirosul apăsător a atras atenția vecinilor

Două femei din Bacău, mamă și fiică, găsite MOARTE într-un apartament. Mirosul apăsător a atras atenția vecinilor - News Moldova

Bacau

Două femei din Bacău, mamă și fiică, găsite MOARTE într-un apartament. Mirosul apăsător a atras atenția vecinilor

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Descoperire cutremurătoare în Bacău.Două femei au fost găsite fără suflare într-un apartament situat în apropierea magazinului Luceafărul, în centrul municipiului

Conform informațiilor furnizate de Pro TV, ușa era închisă pe dinăuntru, iar corpurile celor două femei erau în stare avansată de putrefacție. Potrivit surselor din cadrul anchetei, se presupune că victimele ar fi o mamă și fiica sa.

Anchetatorii iau în considerare două posibilități în acest caz: fie una dintre femei ar fi putut să o ucidă pe cealaltă și apoi să-și ia propria viață, fie ar putea fi vorba despre o dublă sinucidere. Se estimează că una dintre femei avea aproximativ 40 de ani, în timp ce cealaltă avea aproximativ 70 de ani.

Rezidenții blocului au alertat astăzi serviciul de urgență 112, deoarece în imobil se simțea un miros puternic. Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului.

La interior, au fost descoperite cele două femei, ale căror corpuri se aflau într-o stare avansată de putrefacție.

Investigațiile au fost preluate de către procurori, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs evenimentul în apartament.

Actualizare:

Poliția a identificat persoanele decedate drept o femeie în vârstă de 69 de ani și o alta de 46 de ani. Ancheta ia în considerare atât posibilitatea ca una dintre femei să fi comis crimă și apoi să-și fi luat propria viață, cât și ipoteza unei duble sinucideri, susțin surse apropiate investigației.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cercetările în acest caz.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top