fbpx
Connect with us

Două persoane din Bacău, arestate preventiv pentru TRAFIC DE DROGURI

Două persoane din Bacău, arestate preventiv pentru TRAFIC DE DROGURI - News Moldova

Bacau

Două persoane din Bacău, arestate preventiv pentru TRAFIC DE DROGURI

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Două persoane din Bacău au fost arestate preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de trafic de droguri de risc, conform informațiilor furnizate vineri de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, agentul șef adjunct Gabriel Dumitrache, cei doi sunt acuzați că ar fi deținut și vândut canabis către consumatori din municipiul Bacău și din localitățile învecinate, în mod repetat. De asemenea, unul dintre suspecți este acuzat că ar fi deținut, în vederea comercializării, și droguri de mare risc, sub forma unei substanțe cristaline denumite 4-CMC.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile celor doi, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de canabis și substanță cristalină, alături de 77 de punguțe de tip ziplock, grindere și alte obiecte care purtau urme de substanțe interzise.

Într-un alt caz penal, o altă persoană a fost plasată sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc, după ce a fost prinsă în flagrant delict în timp ce comercializa peste 40 de grame de rezină de canabis în municipiul Bacău.

Percheziția domiciliară efectuată la locuința bărbatului în cauză a dus la descoperirea și ridicarea altor 200 de grame de rezină de canabis, precum și a unor obiecte cu urme de substanțe interzise.

Suportul de specialitate în ambele cazuri a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la activități au participat și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top