fbpx
Connect with us

Droguri la petrecerile de pe Insula de Agrement din Bacău

Collage Maker 11 Sep 2023 09 03 AM 577 - News Moldova

Bacau

Droguri la petrecerile de pe Insula de Agrement din Bacău


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bacău au efectuat în noaptea de 09/10 septembrie a.c. o operațiune pe Insula de Agrement din municipiu, având ca scop prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri, menținerea ordinii publice, combaterea violenței și îmbunătățirea respectării regulilor de circulație

La acțiune au participat polițiști specializați în diverse domenii precum criminalitate organizată, ordine publică, investigații criminale, economică, acțiuni speciale, rutieră, criminalistică, beneficiind de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Antonio Andrușceac (AUR): PSD și PNL ne-au afundat în criză economică. Acum își dau arama pe față: un ministru liberal încurajează turnătoria fiscală

Un reprezentant al Direcției Vamale Iași, însoțit de un câine specializat în detectarea drogurilor, a participat la activități.

În cadrul acțiunii au fost identificate și verificate 130 de persoane, parte dintre acestea fiind supuse testării cu câinele antidrog. De asemenea, au fost inspectate două localuri de alimentație publică aflate pe faleza Insulei de Agrement Bacău.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat și ridicat mai multe plicuri și fiole, care conțineau substanțe ce par a avea potențial psihoactiv. Aceste substanțe au fost preluate de polițiștii specializați pentru a fi folosite în continuarea anchetei.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de peste 2,2 milioane de lei pentru reabilitarea ANL-urilor din zona Sturza, municipiul Bacău

În plus, în urma testelor efectuate cu aparatul drugtest, s-au înregistrat două rezultate pozitive. Persoanele implicate vor fi supuse măsurilor legale în conformitate cu legislația în vigoare.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top