fbpx
Connect with us

Drumul expres Bacău–Piatra Neamț, tot mai aproape de momentul demarării lucrărilor

drum express piatra neamt - News Moldova

Bacau

Drumul expres Bacău–Piatra Neamț, tot mai aproape de momentul demarării lucrărilor


În două luni, se așteaptă să fie finalizat studiul de fezabilitate pentru drumul expres Bacău – Piatra Neamț, conform termenilor inițiali ai contractului semnat în martie 2020

Proiectul, în valoare de aproximativ 11 milioane lei, este în desfășurare sub îndrumarea SEARCH CORPORATION & EGIS ROMANIA.

Iată progresul realizat până în prezent:

  • Investigările geotehnice, începute în aprilie 2022, s-au încheiat cu succes, iar în prezent se efectuează analize de laborator pentru a consolida și preciza rezultatele obținute.
  • Campania de cercetare arheologică în teren a fost finalizată cu succes, iar datele colectate sunt în proces de prelucrare.
  • La 18 august 2023, prestatorul a furnizat varianta preliminară a studiului de fezabilitate, iar la 11 septembrie 2023 au fost primite observații de la beneficiar. În paralel, la 7 iunie 2023, studiul geotehnic pentru sectorul 8 a fost aprobat.
  • Studiile geotehnice pentru sectoarele S7 și S6 sunt în prezent în proces de analiză la beneficiar, începând cu 25 septembrie 2023, iar studiul geotehnic pentru sectorul S6 este supus aceleiași analize din 26 septembrie 2023.
News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Cătălina CIOFU, bilanț al sesiunii parlamentare desfășurate între 1 ianuarie și 30 iunie 2023

De asemenea, documentația SEICA a primit aprobare condiționată din partea beneficiarului la 5 octombrie 2023.

În prezent, documentația EA și RIM, trimisă de prestator către beneficiar la 4 octombrie 2023, se află în proces de analiză.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top