Connect with us

După AVARIILE la rețeaua de APA, în Bacău au venit AVARIILE la reteaua GAZ

Bacau

După AVARIILE la rețeaua de APA, în Bacău au venit AVARIILE la reteaua GAZ

RO-ALERT a sunat, aseara târziu, pentru locuitorii județului Bacău prin care se anunța de despre faptul că din cauza unui incident produs în sistemul național de transport gaze naturale, consumatorii din Buhuși, municipiul Bacău, Mărgineni, Măgura, Hemeiuș, Traian și Letea Veche se confruntăm cu sistări neplanificate de gaze naturale.

Delgaz, a anunțat într un comunicat ulterior că pe fondul unui incident produs în sistemul național de transport gaze naturale, a pătruns aer în instalațiile ce deservesc clienții din orașul Buhuși, jud. Bacău. Astfel că, alimentarea cu gaze naturale a fost întreruptă pentru toți utilizatorii din orașul Buhuși. Însă mulți locuitori din municipiul Bacău (chiar din zona de centru) s-au plâns de faptul că nu au gaze naturale.

Echipe ale Transgaz S.A. și Delgaz Grid S.A. au lucrat imediat după accident pentru remedierea situației

Într un comunicat trimis în această dimineață, Delgaz a transmis că distribuția gazelor va fi reluată etapizat, pentru clienții din orașul Buhuși, ca urmare a stabilizării situației din sistemul național de transport. Procedurile pentru alimentarea cu gaze naturale se vor realiza pe parcursul întregii zile, fiind necesare manevre pentru evacuarea aerului din conducte. În același timp, specialiștii Delgaz Grid verifică toate sesizările primite din mun. Bacău și zona metropolitană Bacău, ca urmare a incidentului produs ieri seară în sistemul național de transport gaze naturale, administrat de Transgaz S.A., incident ce a generat o alterare a calității gazelor naturale.

Delgaz solicită solicităm consumatorilor să supravegheze permanent aparatele ce utilizează gaze naturale (aragazuri, plite, convectoare, sobe și centrale termice). În cazul în care se oprește accidental funcționarea acestora trebuie închise toate aparatele, iar după remedierea situației, să supravegheze modul de ardere.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top