Connect with us

Eurodeputatul Dragoș BENEA: ”Aderarea ROMÂNIEI la NATO, a pavat drumului țării noastre spre integrarea în UE”

Bacau

Eurodeputatul Dragoș BENEA: ”Aderarea ROMÂNIEI la NATO, a pavat drumului țării noastre spre integrarea în UE”

72 de ani de la înființarea celei mai importante alianțe politico-militară a Vestului

Eurodeputatul Dragoș BENEA a declarat că de 17 ani, România este stat membru cu o semnificativă contribuție în cea mai importantă alianță politico-militară a Vestului, care ieri a împlinit 72 de ani de la înființare (4 aprilie 1949).
Eurodeputatul a ținut să menționeze că aderarea României la NATO, realizare a guvernului Adrian Năstase/PSD, a pavat drumului României spre integrarea în Uniunea Europeană şi, odată cu aceasta, dobândirea prestigiosului statut de membru în clubul select al democrațiilor occidentale.
”Aderarea României la NATO, realizare a guvernului Adrian Năstase/PSD, a pavat drumului țării noastre spre integrarea în Uniunea Europeană şi, odată cu aceasta, dobândirea prestigiosului statut de membru în clubul select al democrațiilor occidentale.
 De 17 ani, România este stat membru cu o semnificativă contribuție în cea mai importantă alianță politico-militară a Vestului, care astăzi (04.04-n.r.) împlineşte 72 de ani de la înființare (4 aprilie 1949).
 Sunt convins că dl. Mircea Geoană – fost ministru de Externe în guvernul amintit, actual secretar general adjunct al NATO – va duce mai departe această consistentă moştenire politică, garanția securității şi apărării României într-o lume tot mai instabilă şi greu încercată de provocări”, a mai declarat Dragoș Benea.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top