fbpx
Connect with us

Grav accident rutier în județul Bacău, pe DE 85, soldat cu MOARTEA a doi copii. Greșeala fatală a șoferului

Grav accident rutier în județul Bacău, pe DE 85, soldat cu MOARTEA a doi copii. Greșeala fatală a șoferului - News Moldova

Bacau

Grav accident rutier în județul Bacău, pe DE 85, soldat cu MOARTEA a doi copii. Greșeala fatală a șoferului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un tragic accident rutier a avut loc marți în județul Bacău, pe Drumul European 85, soldat cu pierderea a doi copii și rănirea altor șase persoane

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Ema Tereş, a confirmat decesul celor doi minori în urma intervenției echipajelor de urgență.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 28 de ani din județul Vrancea, se afla la volanul unui autoturism echipat cu anvelope de vară, circulând pe sensul Bacău – Adjud. Din nefericire, acesta a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens și colizionând violent cu un arbore. În urma impactului, doi copii au pierit. În vehicul se aflau patru minori și trei adulți.

Din celelalte șase victime, șoferul și pasagerul din dreapta acestuia au suferit răni grave, în timp ce cei doi minori, în vârstă de un an și, respectiv, șase ani, au suferit răni ușoare. De asemenea, două femei, în vârstă de 23 și 28 de ani, au suferit leziuni ușoare. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor medicale și pentru gestionarea situației.

Conform informațiilor furnizate, conducătorul auto a fost supus testelor cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele indicând absența consumului de alcool sau substanțe interzise. Enunțul oficial dat de ISU Bacău subliniază faptul că celelalte șase victime implicate în tragicul eveniment au suferit multiple traumatisme și au fost transportate de urgență la unitatea spitalicească pentru îngrijiri medicale.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top