fbpx
Connect with us

Incident nefericit la Spitalul Județean Bacău: un pacient al secției Neurochirurgie s-a aruncat pe geam

Spitalul Judetean de urgente Bacau1 jpg - News Moldova

Bacau

Incident nefericit la Spitalul Județean Bacău: un pacient al secției Neurochirurgie s-a aruncat pe geam


Ieri, un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost adus în Secția Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Bacău după ce a căzut din căruță

Ca urmare a acestui incident, pacientul a suferit un traumatism cranian grav, mai multe fracturi craniene și a prezentat un sindrom confuzional. Echipa medicală i-a acordat îngrijirile necesare pentru afecțiunile sale.

Astăzi, în jurul orei 14:00, pacientul s-a aruncat pe fereastră de la etajul al doilea al salonului în care era internat.

Conducerea Spitalului Județean Bacău a menționat că în momentul incidentului, o asistentă de serviciu se afla în salon, însă, cu toate eforturile depuse, nu a reușit să împiedice acțiunea pacientului.

Organele de anchetă au fost imediat notificate, iar medicii din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) au intervenit rapid. În prezent, pacientul se află în stare critică, fiind monitorizat constant în Secția de Terapie Intensivă, unde se depun eforturi considerabile pentru a-i salva viața. De asemenea, s-a demarat o anchetă pentru a analiza circumstanțele și cauzele acestui nefericit eveniment.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top