fbpx
Connect with us

Investiție de 3 milioane euro pentru băcăuanii de la Grup Șerban Holding în dezvoltarea capacităților de depozitare, sortare și ambalare !

investitie-de-3-milioane-euro-pentru-bacauanii-de-la-grup-serban-holding-in-dezvoltarea-capacitatilor-de-depozitare,-sortare-si-ambalare-!

Bacau

Investiție de 3 milioane euro pentru băcăuanii de la Grup Șerban Holding în dezvoltarea capacităților de depozitare, sortare și ambalare !


Investiție de 3 milioane euro pentru băcăuanii de la Grup Șerban Holding în dezvoltarea capacităților de depozitare, sortare și ambalare ! - News Moldova

Investiția vizează dezvoltarea unui depozit cu temperatură controlată și o linie de sortare și ambalare

Grup Șerban Holding reprezintă un puternic grup de firme cu capital românesc din județul Bacău care și-a început activitatea în Onești, în 1994.

Structura grupului este integrată și are următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și legume, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Grup Șerban Holding produce cartofi pentru gigantul american PepsiCo

Grupul Șerban Holding, cu activități în domeniul agricol, investește 3 milioane de euro în creșterea capacității de depozitare, sortare și ambalare cartofi și alte legume. Aproximativ 1,2 milioane de euro sunt fonduri europene nerambursabile, mai exact sursa de finanțare este obținiută prin PNDR 2014-2020.

Obiectul propriu-zis al investiției vizează construirea unei hale, a unui depozit cu temperatură controlată pentru preluarea legumelor și cartofilor și pentru montarea unei linii de sortare și ambalare legume și cartofi cu o capacitate de ambalare de până la


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top