Connect with us

Investiţii IMPORTANTE la Spitalul Judeţean de Urgenţă BACĂU, menite să influenţeze pozitiv CALITATEA serviciilor de sănătate

Bacau

Investiţii IMPORTANTE la Spitalul Judeţean de Urgenţă BACĂU, menite să influenţeze pozitiv CALITATEA serviciilor de sănătate

Recent, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, prin scoatere la licitaţie, a încheiat două contracte în valoare totală de 10.517.656,01 RON fără TVA, acestea vizând, pe de o parte, demararea lucrărilor de extindere şi dotare a Serviciului de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, iar, pe de altă parte, se urmăresc efectuarea unor lucrări de reparaţii capitale asupra centralei termice, precum şi înlocuirea utilajelor şi a reţelelor termice.

Extinderea şi dotarea Serviciului de Anatomie Patologică contribuie la optimizarea serviciilor de diagnosticare, această secţie fiind unică în judeţul Bacău

Unul dintre contracte, cel al cărui obiect îl reprezintă demararea lucrărilor de extindere şi dotare a Serviciului de Anatomie Patologică, a fost câştigat de firma ROAN INVEST SRL, aceasta având sediul în localitatea Buhuşi, Bacău.

Obiectul de activitate al firmei în cauză constă în efectuarea de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Raportând un număr de 18 angajaţi, ROAN INVEST SRL a declarat pentru anul 2020 un profit net de 752.844 RON, la o cifră de afaceri de 5.762.539 RON.

Acest prim contract acoperă secţiuni precum întocmirea documentaţiei pentru obţinerea avizelor şi a acordurilor (inclusiv a avizului pentru securitate în caz de incendiu), elaborarea proiectului pentru autorizarea executăţii lucrărilor, a proiectului tehnic de execuţie a lucrărilor, precum şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.Valoarea totală a angajamentului legal este de 7.737.643,39 RON fără TVA.

Reparaţiile capitale asupra reţelei termice – un pas semnificativ în îndeplinirea tuturor standardelor de siguranţă

Cel de-al doilea contract, al cărui obiect este dat de efectuarea unor lucrări de reparaţii capitale asupra centralei termice, precum şi de înocuirea utilajelor şi a reţelei termice din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, a fost câştigat de compania INSTAL POINT, aceasta având sediul în satul Măgura, Bacău. Obiectul de activitate al INSTAL POINT SRL constă în efectuarea de lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.

Având un număr de 38 de angajaţi, această firmă a înregistrat în 2020 un profit net de 782.206 RON, la o cifră de afaceri de 4.746.001 RON.Contractul ce vizează demararea unor lucrări de reparaţii capitale asupra centralei termice implică întocmirea documentaţiei în vederea obţinerii avizelor şi acordurilor necesare, elaborarea proiectului pentru autorizarea executăţii lucrărilor şi a proiectului tehnic de execuţie a lucrărilor, organizarea şantierului, efectuarea de probe tehnologice şi teste, precum şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

Valoarea totală a angajamentului legal este de 2.780.012,62 RON.

Toate aceste lucrări se înscriu în rândul acţiunilor menite să modernizeze unitatea sanitară, acest obiectiv de infrastructură majoră impactând în mod pozitiv calitatea serviciilor de sănătate de la nivelul judeţului Bacău.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top