fbpx
Connect with us

Lucian Viziteu dorește să obțină un al doilea mandat în funcția de primar al Bacăului

LUCIAN DANIEL STANCIU VIZITEU - News Moldova

Bacau

Lucian Viziteu dorește să obțină un al doilea mandat în funcția de primar al Bacăului


Primarul Municipiului Bacău, Lucian Viziteu, a surprins opinia publică miercuri seara, anunțându-și intenția de a candida pentru un nou mandat în funcția de primar

Primarul orașului Bacău, Lucian Viziteu, și-a exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat în funcția de primar. Este important de menționat că în anul 2020, Viziteu a obținut victoria în alegerile pentru primăria Bacău, beneficiind de sprijinul unei alianțe compuse din trei partide, respectiv PNL, USR și PLUS.

În cadrul evenimentului de pe platforma de socializare, primarul a prezentat publicului proiectele aflate în desfășurare în Municipiul Bacău și a subliniat că își dorește un nou mandat pentru a finaliza cu succes aceste inițiative.

News Moldova îți recomandă și ...   Eveniment nefericit la Salina Târgu Ocna: o porțiune de teren s-a surpat. Reacția prefetului Bogdănel

„Da, mai candidez. De-abia m-am incalzit. Sunt multe proiecte inceput si vreau sa le duc la capat”, a declarat primarul.

Cu toate acestea, în cei trei ani de mandat, primarul Lucian Viziteu a fost în centrul numeroaselor critici din partea locuitorilor Bacăului. Contestat pentru lipsa de realizări notabile, dar și pentru lucrările care au perturbat viața orașului, Viziteu a trebuit să se confrunte cu nemulțumirile cetățenilor.

Majoritatea proiectelor majore, precum hub-ul pentru tineret, pistele de biciclete sau sistemul de management al traficului, au fost inițiate și planificate în timpul mandatului fostului primar Necula. Lucian Viziteu a fost adesea implicat în controverse legate de angajări ilegale la primărie, preferințe de partid în procesul de angajare și creșteri de taxe locale.

News Moldova îți recomandă și ...   Tânăr din Bacău, imobilizat de polițiști după ce a AGRESAT fizic doi vecini

De-a lungul a trei ani, administrația condusă de Viziteu nu a reușit să demareze aceste proiecte majore, iar situația s-a complicat în acest an prin începerea simultană a acestora.

Acest lucru a dus la o congestie în oraș, iar mulți dintre acești proiecte risca să nu fie finalizate la timp, punând în pericol finanțarea europeană sau alte oportunități viitoare pentru comunitate.

Cu toate acestea, trebuie menționat că administrația condusă de Lucian Viziteu a înregistrat și câteva realizări notabile, cum ar fi demolarea garajelor și reamenajarea unor parcări în oraș.

News Moldova îți recomandă și ...   Un individ a furat doua telefoane dintr-o sală de jocuri din Bacău!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top