Connect with us

Lucrări în GRAFIC la reabilitarea blocului operator ASEPTIC de la Spitalul Moinești BACĂU

Bacau

Lucrări în GRAFIC la reabilitarea blocului operator ASEPTIC de la Spitalul Moinești BACĂU

Infrastructura medicală din Bacău, prioritate pentru Consiliul Județean

Blocul operator aseptic de la Spitalul Moinești Bacău este în curs de reabilitare. Lucrările sunt în grafic și vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil.

„Încă de la aprobarea bugetului CJ pe 2021 am subliniat că investițiile în infrastructura medicală din județ vor fi prioritare, obiectivul pe care-l urmărim fiind îmbunătățirea calității actului medical, dar mai ales creşterea rezilienței sistemului sanitar public. Nu am depăşit pandemia Covid19, dar să nu uităm că la spitalele din județ apelează mulți alți pacienți care au nevoie de servicii medicale prompte şi eficiente”, a explicat președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA.

O astfel de investiție este şi reabilitarea blocului operator aseptic de la Spitalul Moineşti, pe care CJ Bacău o susține financiar, asigurând o cofinanțare de 90% din valoarea totală a lucrărilor.

Alături de dr. Adrian Cotîrleț, managerul unității medicale, şi de primarul Valentin Vieru, președintele CJ Bacău a vizitat şantierul de la blocul operator pentru a vedea la fața locului cum se implementează acest proiect, rod al parteneriatului administrativ dintre CJ Bacău, CL Moineşti şi spital.

Lucrările sunt în grafic şi potrivit celor doi oficiali moineşteni reabilitarea blocului operator se va încheia în cel mai scurt timp posibil, astfel încât acesta să reintre rapid în circuitul medical.

Costul lucrărilor de reabilitare se ridică la circa 4.000.000 RON, proiectul derulat la Spitalul Moineşti fiind un exemplu de bună practică administrativă: sănătatea nu are culoare politică şi conlucrând, pe investiții concrete, putem îmbunătăți calitatea și eficiența serviciilor medicale oferite de spitalele publice din județ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top