Connect with us

Lucrările pentru REABILITAREA și modernizarea DJ 114 din BACĂU intră în LINIE dreaptă! Proiectul are o valoare de 5.755.963.84 RON

Bacau

Lucrările pentru REABILITAREA și modernizarea DJ 114 din BACĂU intră în LINIE dreaptă! Proiectul are o valoare de 5.755.963.84 RON

Drumul Județean 114 din Bacău urmează să fie reabilitat și modernizat

Investițiile în proiectele de infrastructură sunt esențiale pentru o creștere economică stabilă, pe termen lung. Efectele nu sunt doar economice, ci și sociale. Fără drumuri și infrastructură de calitate, economia și calitatea vieții cetățenilor au de suferit.

În județul Bacău, infrastructura rutieră reprezintă un punct important atât pentru locuitori, cât și pentru conducere. În acest context, administrația județeană lucrează mereu pentru sporirea gradului de confort al localnicilor. 

Consiliul Județean Bacău a finalizat licitația pentru începerea lucrărilor

Consiliul Județean Bacău  a finalizat achiziția publică privind lucrările care au ca obiectiv final “Reabilitare si modernizare DJ 114, km 0+000 – 2+365, DN 11A – Viisoara – Etapa I, km 0+210 – 2+365”.

Scopul principal al proiectului este de a reduce discrepanța dintre estul și vestul județului, oferind astfel zonei de est accesul direct la drumul european E85.

Proiectul în valoare de 5.755.963.84 RON (fără TVA) a fost câștigat de societățile SC GIRONAP PROD SA  și SC SEMARINO SRL.

 

SC GIRONAP PROD SA  – societate din Onești – Bacău cu 21 ani vechime

Societatea SC GIRONAP PROD SA  a fost înființată în iunie 2020 pe raza municipiului Onești și este administrată de  Nicu SAPCA, Ovidiu TARITA și Marian Ionuț CLIPA aceștia fiind și acționari.  La acționari, pe lângă cele trei, îl mai regăsim și pe Aurel IORDACHE.

În anul 2020 societatea a declarat o cifră de afaceri de 18 787 946 RON, un profit de 356 441 RON, dar și datorii în valoare de 9 021 568 RON. Societatea are 92 angajați.

Ca obiect de activitate principal, SC GIRONAP PROD SA  are Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”.

SC SEMARINO SRL – societate din  Bacău cu 18 ani vechime

Societatea SC SEMARINO SRL a fost înființată în iulie 2003 pe raza județului Bacău și este administrată de  Daniel MARIUS IANAU, acesta fiind și unicul acționar.

În anul 2020 societatea a declarat o cifră de afaceri de 6 186 507 RON, un profit de 42 540 RON, dar și datorii în valoare de 3 148 456 RON. Societatea are 27 angajați.

Ca obiect de activitate principal, SC SEMARINO SRL are ”Alte transporturi terestre de calatori n.c.a.”.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top