fbpx
Connect with us

Mircea FECHET îl susține pe Sergiu SECHELARIU ca posibil candidat PNL la Primăria Bacău

Mircea FECHET îl susține pe Sergiu SECHELARIU ca posibil candidat PNL la Primăria Bacău - News Moldova

Bacau

Mircea FECHET îl susține pe Sergiu SECHELARIU ca posibil candidat PNL la Primăria Bacău

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele PNL Bacău, Mircea Fechet, militează pentru candidatura lui Sergiu Sechelariu partea PNL pentru funcția de primar al Bacăului, în ciuda stabilirii alianței comune între PSD și PNL

Săptămâna trecută, s-a decis la București în privința unei alianțe comune PSD-PNL pentru alegerile locale din Bacău, Valentin Ivancea, actualul președinte al Consiliului Județean Bacău, fiind desemnat candidat comun. Cu toate acestea, în cadrul întâlnirii desfășurate în acest weekend, liberalii au optat pentru susținerea propriului candidat.

Surse din cercurile politice dezvăluie că Mircea Fechet insista ca Sergiu Sechelariu să fie candidatul PNL pentru Primăria Bacău.

Sergiu Sechelariu, care a candidat ca independent în alegerile locale din 2020 și s-a alăturat ulterior PMP pentru a candida ca senator, își încearcă din nou norocul în acest an, în ciuda eșecurilor electorale anterioare.

Sergiu Sechelariu este fratele lui Dumitru Sechelariu, fostul primar PSD al municipiului Bacău între 1996 și 2004, implicat în celebrul caz Zambaccian.

Sechelariu este protagonistul unui videoclip devenit viral, provocând un val de discuții pe platformele online. Acesta apare alături de fostul primar al Busteniului, Emanoil Savin, interpretând o melodie despre „Amnistie!”

În timp ce PSD și-a validat deja cei 94 de candidați, inclusiv pentru funcțiile de primar al Bacăului și președinte al Consiliului Județean, apariția lui Sergiu Sechelariu ca posibil candidat pentru PNL a stârnit noi dezbateri privind peisajul politic din Bacău.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top