Connect with us

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL

Bacau

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL

Lucian Bogdănel este absolvent al Facultății de Litere a Universității Vasile Alecsandri din Bacău, și are un master în Relații Internaționale, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

PNL Bacău a pierdut funcția de prefect  – pe care o deține acum – în baza principiului de bază după care va fi alocat reprezentantul Guvernului în teritoriu: ” Unde este președinte al Consiliului Județean va fi și un prefect de la același partid. Poate să existe una sau două excepții, dar asta este regula de bază. Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcții”, a subliniat, în luna decembrie 2021, Florin Cîțu.

În baza acestei reguli din Coaliție, astazi a depus jurământul noul prefect al județului Bacău, din partea PSD, Lucian Gabriel Bogdănel. Fostul prefect, liberala Tudorița Lungu, a fost numită ca subprefect (Tudorița Lungu  pierde a doua oară funcția de reprezentant al Guvernului: dacă în 2012 a stat trei săptămâni, acum a reușit să ocupe funcția de prefect doar șapte săptămâni!…).

Principalele obiective ale noului prefect, enunțate într-o scurtă conferință de presă sunt: restartarea autostrăzii A13 Bacău-Brașov, implimentarea aplicației POIM 470 de milioane de euro -41 de UAT-uri beneficiare de investiții apă și canalizare între care și municipiul Bacău, și nu în ultimul rând organizarea Spitalului Județean pentru că sănătatea e cea mai importantă acum în pragul valului 5 al pandemiei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top