fbpx
Connect with us

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL - News Moldova

Bacau

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL


Lucian Bogdănel este absolvent al Facultății de Litere a Universității Vasile Alecsandri din Bacău, și are un master în Relații Internaționale, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

PNL Bacău a pierdut funcția de prefect  – pe care o deține acum – în baza principiului de bază după care va fi alocat reprezentantul Guvernului în teritoriu: ” Unde este președinte al Consiliului Județean va fi și un prefect de la același partid. Poate să existe una sau două excepții, dar asta este regula de bază. Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcții”, a subliniat, în luna decembrie 2021, Florin Cîțu.

Noul PREFECT al județului BACĂU este fostul jurnalist Lucian BOGDĂNEL - News Moldova

În baza acestei reguli din Coaliție, astazi a depus jurământul noul prefect al județului Bacău, din partea PSD, Lucian Gabriel Bogdănel. Fostul prefect, liberala Tudorița Lungu, a fost numită ca subprefect (Tudorița Lungu  pierde a doua oară funcția de reprezentant al Guvernului: dacă în 2012 a stat trei săptămâni, acum a reușit să ocupe funcția de prefect doar șapte săptămâni!…).

Principalele obiective ale noului prefect, enunțate într-o scurtă conferință de presă sunt: restartarea autostrăzii A13 Bacău-Brașov, implimentarea aplicației POIM 470 de milioane de euro -41 de UAT-uri beneficiare de investiții apă și canalizare între care și municipiul Bacău, și nu în ultimul rând organizarea Spitalului Județean pentru că sănătatea e cea mai importantă acum în pragul valului 5 al pandemiei”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top