fbpx
Connect with us

O bombă, două grenade și mai multe focoase, descoperite într-un cimitir din Municipiul Bacău

Bacau

O bombă, două grenade și mai multe focoase, descoperite într-un cimitir din Municipiul Bacău


Un cetățean care săpa o groapă în cimitirul catolic din Municipiul Bacău a anunțaț, printr-un apel la 112,  faptul că a descoperit elemente de muniție rămasă neexplodată

„De urgență, la locul indicat s-a deplasat o echipă formată din trei specialiști pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău.

De la locul intervenției, au fost asanate următoarele elemente de muniție: o bombă de aruncător cal. 82 mm, două grenade de mână ofensive și mai multe focoase și dispozitive de inițiere percutante.

Aceasta a fost încă o misiune încheiată cu succes de echipa noastră, dar acest succes nu se datorează doar profesionalismului colegilor, ci și spiritului civic de care dau dovadă cetățenii, în astfel de situații”, a transmis ISUJ Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Lucian BOGDĂNEL (Prefectul județului Bacău): "Prima şedință din regiunea Nord-Est vizând campania națională de împădurire prevăzută de Planul Național de Redresare şi Reziliență a avut loc în Bacău"


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top