fbpx
Connect with us

O familie cu 4 copii din Bacău a rămas fără adăpost în plină iarnă, după ce gospodăria le-a fost mistuită de flăcări

O familie cu 4 copii din Bacău a rămas fără adăpost în plină iarnă, după ce gospodăria le-a fost mistuită de flăcări - News Moldova

Bacau

O familie cu 4 copii din Bacău a rămas fără adăpost în plină iarnă, după ce gospodăria le-a fost mistuită de flăcări

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O familie din comuna băcăuană Asău, formată din părinți și cei patru copii, a rămas fără adăpost în mijlocul iernii din cauza unui incendiu devastator

Munca lor din străinătate, acum de zece ani, a fost distrusă de flăcări, și acum se bazează pe sprijinul semenilor pentru a-și reconstrui o nouă locuință modestă.

Familie de oameni credincioși, soții și copiii cei mari ai familiei erau plecați la o mănăstire pentru a oferi ajutor. Ilie Cotfas, proprietarul casei afectate de incendiu, a menționat că familia sa a primit un apel la trei și jumătate dimineața, care i-a anunţat că flăcări uriaşe le-au cuprins casa.

Acesta susține că nu au reușit să salveze nimic din lucrurile aflate în interiorul casei, și că vor încerca să o ia de la capăt.

Bunica, împreună cu cei doi nepoți mai mici, rămăseseră acasă. În momentul în care a auzit strigătele vecinilor, în doar câteva secunde, din cauza flăcărilor și a fumului, nu s-a mai putut orienta. Prioritatea ei principală a fost să aibă grijă de copii.

Din fericire, vecinii au reușit să salveze în timp util cei doi copii din locuință. Dacă vântul ar fi suflat mai tare, proporțiile dezastrului ar fi putut fi mult mai grave, având în vedere proximitatea caselor, ceea ce a generat momente de spaimă și pentru ceilalți locuitori.

Familia lovită de nenorocire are nevoie urgentă de sprijin. Rudele și vecinii s-au mobilizat în limitele posibilităților pentru a-i ajuta.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top