fbpx
Connect with us

Percheziție de amploare în Buhuși și Blăgești. Carduri sociale însușite fără drept

86 1 - News Moldova

Bacau

Percheziție de amploare în Buhuși și Blăgești. Carduri sociale însușite fără drept


Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au descoperit și identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Blăgești și o femeie de 56 de ani din orașul Buhuși, presupuși autori ai infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare frauduloase, fals material în înscrisuri oficiale și acces ilegal la un sistem informatic

Ancheta a fost inițiată în urma sesizărilor făcute de mai mulți locuitori din comuna Blăgești, care au semnalat că cardurile sociale destinate cumpărării de alimente nu le-au fost distribuite și că acestea au fost folosite abuziv de către angajați ai unei unități poștale pentru achiziții la diverse magazine.

News Moldova îți recomandă și ...   Câinii fără stăpân din Bacău, adăpostiți printre panouri solare. Cum s-a ajuns la această situație

Prejudiciul estimat în acest caz este de aproximativ 15.000 de lei.

Pe data de 19 septembrie a.c., polițiștii din Serviciul de Investigații Criminale Bacău au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Buhuși și comuna Blăgești, unde au fost ridicate diverse înscrisuri, carduri și alte elemente materiale de probă.

Cei doi suspecți au fost identificați și conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați, conform mandatelor de aducere emise în acest caz.

News Moldova îți recomandă și ...   Progrese semnificative pe șantierul Autostrăzii A7 Focșani – Bacău

La aceste operațiuni au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. Cercetările continuă pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a persoanelor vizate în acest caz.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top