fbpx
Connect with us

PERCHEZIȚII DIICOT la Penitenciarul Bacău și la traficanții de DROGURI din județ

Bacau

PERCHEZIȚII DIICOT la Penitenciarul Bacău și la traficanții de DROGURI din județ


Astăzi, 3 mai, Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău efectuează 11 percheziții domiciliare în județul Bacău, inclusiv la o unitate de penitenciar

Această acțiune se desfășoară în două dosare privind traficul de droguri de mare risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe care pot produce efecte psihoactive.

DIICOT susține că mai multe persoane, care au fost condamnate la pedepse privative de libertate, au achiziționat, preparat, confecționat, transportat, introdus în unitățile de detenție și comercializat diferite cantități de drog de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv, disimulate prin impregnarea în hârtie, în perioada septembrie 2020 – martie 2023.

News Moldova îți recomandă și ...   Noi imagini de pe A7 Bacău-Focșani. Constructorul băcăuan UMBRĂRESCU, mobilizare exemplară!

Audierile vor avea loc la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Bacău, iar acțiunea este realizată cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău. De asemenea, Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR a asigurat suportul de specialitate necesar.

DIICOT a precizat că, pe durata întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală și sunt considerate nevinovate până la proba contrară.

News Moldova îți recomandă și ...   Tânăr băcăuan, fără permis, prins conducând sub influența băuturilor alcoolice


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top