Connect with us

Plimbarea cu TELESCAUNUL, o alternativă pentru TURIȘTII care ajung în Slănic MOLDOVA: ”Te poți răcori și ADMIRA de la înălțime FRUMUSEȚILE naturii”

Bacau

Plimbarea cu TELESCAUNUL, o alternativă pentru TURIȘTII care ajung în Slănic MOLDOVA: ”Te poți răcori și ADMIRA de la înălțime FRUMUSEȚILE naturii”

Plimbarea cu telescaunul, o alternativă pentru turiștii care ajung în Slănic Moldova

Turiștii care ajung în Slănic Moldova, pot admira frumusețile stațiunii de la înălțimea instalației de telescaun. Astfel, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, toți cei care doresc să  simtă din plin briza muntelui, plăcută și răcoritoare din Slănic Moldova o pot face în intervalul orar 11:00- 19:00.

Totodată, pentru pasionații drumețiilor montane, este oferit un acces facil către centrul stațiunii, prin următorul traseu turistic marcat cu triunghi albastru Pârtia de schi Nemira (de la baza superioară a acesteia) – Valea Dobru – Parcul Central Slănic-Moldova.

”Vă invităm să vă bucurați de răcoarea pădurii și peisajele minunate, pe care le puteți vedea din telescaun! O asemenea vreme te îmbie la plimbări, mai ales cu telescaunul, pentru că așa te poți răcori și admira de la înălțime frumusețile naturii. Vă așteptăm la pârtia Nemira pentru o plimbare cu telescaunul, în fiecare weekend, între orele 11.00-19.00!”, au transmis reprezentanții Pârtiei Nemira Slănic – Moldova. 

Iată și noile tarife, așa cum au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului Județean Bacău nr. 67 din 27. 05. 2021:

  • Tarif urcare: 15 lei adulți, 5 lei copil/elev/student
  • Tarif coborâre: 15 lei adulți, 5 lei copil/elev/student

Gheorghe BACIU, primarul orașului Slănic Moldova: ”Slănic Moldova este o stațiune pentru relaxare și liniște

În cadrul emisiunii Agenda Primarului”  de la NEWS MOLDOVA din data de 7 iulie 2021, primarul orașului Slănic Moldova, Gheorghe BACIU a declarat că turiștii au parte de foarte multe trasee turistice atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, iar în weekend-uri pot urca cu telescaunul să admire priveliștea, iar ulterior se pot întoarce la pas prin pădure până ajung la Parcul Central. 

Slănic Moldova este o stațiune de relaxare și liniște. Acest lucru ne-am și propus, să nu fim o localitate din România cu o mare poluare fonică, ci din contră, se le oferim atât locuitorilor cât și turiștilor un moment de respiro  la Slănic Moldova.
Am luat măsurile necesare la nivelul administrației publice locale pentru a păstra localitatea cu un aer curat și cu o poluare fonică cât mai redusă.


Pot spune că avem câteva avantaje față de alte stațiuni din România în sensul în care, de la primărie la deal este numai turism. Nu suntem amestecați ca în alte localități cu blocuri și clădiri rezidențiale. Avem foarte multe trasee turistice atât pentru profesioniști cât și pentru amatori.

Avem și telescaunul care funcționează în weekend și cei doritori pot să urce cu telescaunul, pot admira priveliștea, pot să bea o cafea și chiar să se întoarcă pe jos prin pădure până ajung la Parcul Central”, a declarat Gheorghe BACIU.

VEZI AICI: 

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top