fbpx
Connect with us

Pod CFR din județul Bacău susținut de… proptele din lemn în stare de DEGRADARE

pod cfr targu ocna 0 - News Moldova

Bacau

Pod CFR din județul Bacău susținut de… proptele din lemn în stare de DEGRADARE


Podul CFR din Târgu Ocna, aflat pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5, prezintă semne clare de deteriorare și este menținut în poziție cu ajutorul unor elemente de lemn. Podul este un punct de trecere important pentru trenurile care tranzitează zona și este utilizat zilnic de zeci de convoaie

Deși localnicii din zonă au înaintat mai multe sesizări, îngrijorați de o posibila tragedie, au primit asigurări din partea CFR că totul este în regulă.

Într-unul dintre răspunsurile recent primite de la Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” S.A., este specificat clar că pe teritoriul localităţii Târgu-Ocna nu există niciun pod care ar putea pune în pericol siguranţa trenurilor.

„Personalul Sucursalei Regionalei de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu-Ocna, unitate pe raza căreia se află porţiunea de linie de cale ferată la care se face referire, efectuează periodic, în conformitate cu instrucţiile de serviciu şi dispoziţiile în vigoare, verificările specifice pentru toate podurile care prezintă defecte.

În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că, pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor.

Dorim  să asigurăm petentul că depunem toate eforturile necesare pentru deservirea, în cele mai bune condiţii, a publicului călător”, se precizează în răspunsul CFR primit pe 20.01.2023 de unul dintre locuitorii oraşului Târgu-Ocna care a sesizat problema.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top