Connect with us

Poliția Locală BACĂU a început să AMENDEZE lipitorii de afișe ILEGALE

Bacau

Poliția Locală BACĂU a început să AMENDEZE lipitorii de afișe ILEGALE

Persoană surprinsă de polițiștii locali lipind afișe în locuri neautorizate

Polițiștii locali băcăuani din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Evidența Persoanei au surprins vineri, 02.04.2021, în jurul orelor 11.45, o persoană de sex masculin care lipea afișe publicitare la intrările în scările de bloc și pe stâlpii de iluminat din zona străzilor Metalurgiei și Republicii.
A fost identificat numitul S. M. în vârstă de 33 ani din orașul Salcea, județul Suceava care a fost sancționat conform prevederilor H.C.L. nr. 223/2001 pentru aprobarea normelor și regimului contravențiilor privind gospodărirea, păstrarea ordinii și liniștii publice, comerț și transport în municipiul Bacău, cu amendă în valoare de 200 lei iar ca măsură complementară a fost pus să îndepărteze toate afișele pe care le-a lipit.
Pe această cale Poliția Locală a Municipiului Bacău reamintește tuturor persoanelor care se ocupă cu astfel de activități de promovare că ”lipirea, scrierea, desenarea sau expunerea de afișe sau anunțuri pe pereții clădirilor, construcțiilor și amenajărilor publice ori în alte locuri decât pe panourile speciale de afișaj” este interzisă, sancțiunile pentru încălcarea prevederilor mai sus menționate fiind cuprinse între 200 și 400 lei.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top