fbpx
Connect with us

Polițiști de investigație din Bacău au prins un fugar urmărit la nivel internațional!

urmarit0 - News Moldova

Bacau

Polițiști de investigație din Bacău au prins un fugar urmărit la nivel internațional!


La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, care figura în bazele de date ca fiind urmărit la nivel internațional și național.

Pe numele său, autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea a două infracțiuni de facilitare a imigrației ilegale pe baze comerciale, fapte prevăzute de Codul Penal German și comise pe teritoriul acestei țări.

News Moldova îți recomandă și ...   Echipa Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, medalie de Bronz la Campionatul European de Combat Games

Bărbatul a fost depistat în comuna Ghimeș-Făget și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore prin ordonanță. Ulterior, a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

În prezent, se efectuează demersurile necesare pentru declanșarea procedurii de predare a bărbatului către autoritățile germane, pentru a fi adus în fața justiției în țara în care a săvârșit faptele pentru care este căutat.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, gazda unei întâlniri de lucru cu reprezentanți ai administrației locale, conducători de instituții și oameni de afaceri de dincolo de Prut


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top