Connect with us

Polițiștii BĂCĂUANI au aplicat 300 de sancțiuni CONTRAVENȚIONALE în valoare de 94.000 LEI

Bacau

Polițiștii BĂCĂUANI au aplicat 300 de sancțiuni CONTRAVENȚIONALE în valoare de 94.000 LEI

Poliţiştii băcăuani au acţionat în mediul urban şi rural, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor

La data de 20 iulie a.c., sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică Bacău, poliţiştii au acţionat în mediul urban şi rural, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, menţinerea climatului de ordine publică şi pentru respectarea restricţiilor impuse de legislaţia incidentă stării de alertă.

În acest sens, pe lângă activităţile de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară, poliţiştii de ordine publică, investigaţii criminale şi cei rutieri au acţionat cu fermitate şi exigenţă în aplicarea prevederilor legale.

Au fost legitimate 713 persoane şi verificate peste 300 de autovehicule. Totodată, au fost efectuate 96 de testări cu aparatul etilotest. Tot cu ocazia executării activităţilor, au fost verificate 94 de unităţi de alimentaţie publică.

În urma acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 94.000 de lei, din care, 156 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei, 43 pentru încălcări ale Legii nr. 55 din 2020, 71 de sancţiuni pentru nerespectarea Legii 61 din 1991 privind încălcarea normelor de conviețuire socială, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute 19 permise de conducere, 12 dintre ele fiind pentru depăşirea limitei legale de viteză şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Exemplu: O patrulă de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Iaşi, care circula pe strada Calea Moldovei din municipiul Bacău cu viteza de 89 km/h. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top