fbpx
Connect with us

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a primit vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a primit vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România - News Moldova

Bacau

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a primit vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a primit vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România, condusă E.S. domnul ambasador Reuven Azar

Discuțiile purtate au avut ca scop conturarea unor colaborări concrete, menite să aducă beneficii atât României, cât și Ambasadei Israelului în țara noastră.

Pe agenda întâlnirii s-au conturat direcții strategice pentru inițierea și implementarea parteneriatelor, cu accent pe extinderea afacerilor antreprenorilor în afara granițelor naționale. Unul dintre punctele evidențiate a fost explorarea noilor oportunități de colaborare, cu accent pe atragerea investitorilor israelieni în județul Bacău. Președintele Ivancea a subliniat că investițiile locale în infrastructură, domeniul sănătății și al asistenței sociale reprezintă avantaje semnificative pentru atragerea capitalului străin, în special pentru aplicarea know-how-ului israelian în diverse sectoare.

„Am fost onorat să primesc, astăzi, vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România, condusă de E.S. domnul ambasador Reuven Azar.

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a primit vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România - News Moldova
Agenda discuțiilor a cuprins conturarea unor piloni pe care putem iniția și derula parteneriate concrete care să aducă plus-valoare atât României, cât și Misiunii diplomatice a Israelului în țara noastră.
Putem dezvolta relațiile de colaborare prin identificarea unor noi oportunități prin care antreprenorii să își extindă business-urile peste granițele țării.
De asemenea, investițiile pe care le-am făcut în județ, fie că vorbim despre infrastructură de transport, sănătate sau socială, sunt atuuri decisive în atragerea investitorilor israelieni, cu precădere, pentru a aplica, în Bacău, know-how-ul care i-a consacrat.
Din delegația oficială care l-a însoțit pe distinsul diplomat au mai făcut parte: doamna Avigail Shtamler Paz- Șefa Misiunii Economice și Comerciale a Statului Israel în România și Ucraina, dl. Călin Coşar- Președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel și dl. Andrei Alexandru Scheindt- Ofițer Comercial în cadrul Ambasadei”, a transmis Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top