fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: Anunță finalizarea lucrărilor la imobilul „Casa nr. 2″

100 - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: Anunță finalizarea lucrărilor la imobilul „Casa nr. 2″


Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a făcut public anunțul așteptat de mult timp cu privire la finalizarea lucrărilor la imobilul emblematic din inima orașului, “Casa nr. 2”

„Clădirea de pe strada Henri Coandă nr.2 a beneficiat de lucrări de reparații capitale, cu scopul de a amenaja și a dota noi spații de lucru & depozitare.
96 - News Moldova
 S-au executat, într-un timp relativ scurt, intervenții la tâmplărie, izolație, refacerea fațadei și finisaje interioare. De asemenea, s-au făcut modificări la instalația electrică și termică.
97 - News Moldova
A rezultat o clădire modernă, propice pentru desfășurarea activității administrative, o parcare adecvată și un spațiu verde care pune în valoare imobilul.
98 - News Moldova
 Investiția, cu o valoare de aprox. 5,8 milioane lei, a fost asigurată în totalitate din bugetul Consiliului Județean Bacău. Constructorul a dat dovadă de seriozitate prin realizarea în condiții de maximă calitate a modernizării și dotării acestui obiectiv.
99 - News Moldova
 Toate clădirile pe care le avem în administrare sunt evaluate constant astfel încât, intervențiile pentru reabilitări și modernizări să fie făcute în timp util, la costuri cât mai mici. În mod cert, pe baza planului de intervenție elaborat de către colegii mei, treptat, vom face reparații la toate spațiile administrative”, a transmis președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.
101 - News Moldova102 - News Moldova

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD Bianca Purcărin face apel la profesionalismul parlamentarilor, în vederea adoptării viitoarelor reforme!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top