fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: “Astăzi a avut loc ultima rundă a dezbaterilor publice privind realizarea parcului atletic în Bacău”

317073949 572007211596242 8877432235541878226 n - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: “Astăzi a avut loc ultima rundă a dezbaterilor publice privind realizarea parcului atletic în Bacău”


Ultima rundă a dezbaterilor publice privind realizarea parcul atletic în Bacău a avut loc astăzi, 25 noiembrie 2022, la Consiliul Județean

“Pe baza observațiilor și sugestiilor rezultate în urma întâlnirii din luna septembrie, în cadrul căreia, arhitectul Flemming Overgaard a prezentat 3 variante de realizare a acestui obiectiv, astăzi, a fost supusă dezbaterii publice propunerea finală.
Workshop-urile pe care le-am organizat în decursul ultimelor luni, au fost definitorii pentru prezentarea de astăzi, care este adaptată specificului și necesităților zonei noastre. În următoarea perioadă, asupra acestei variante desemnată ca fiind finală, se vor face ultimele modificări rezultate în urma lucrului în echipă.
În mod cert, în viitorul apropiat, provocarea principală o reprezintă execuția acestui parc sportiv la nivelul prevăzut în proiect.
Dorința de a atrage și de a convinge oameni de toate vârstele să practice sportul- pentru prevenția bolilor și îmbunătățirea stării de sănătate- este obiectivul principal al acestui proiect de infrastructură sportivă, iar maniera în care dl. Flemming a îmbinat facilitățile prevăzute, confirmă acest lucru”, a precizat Valentin IVANCEA, președintele Consiliului Județean Bacău.

News Moldova îți recomandă și ...   Drumul expres Bacău–Piatra Neamț, tot mai aproape de momentul demarării lucrărilor


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top