fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Atât stația cât și cele 3 fronturi de captare sunt în perfectă stare și pot asigura oricând cuplarea la rezerva de apă a Bacăului”

272871415 344536137676685 6253272458836555209 n e1643788809202 - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Atât stația cât și cele 3 fronturi de captare sunt în perfectă stare și pot asigura oricând cuplarea la rezerva de apă a Bacăului”


Ieri, 01.02.2022, președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a făcut verificări în legătură cu avaria la conducta de apă de la Valea Uzului, pentru a se asigura că stația de demanganizare Gherăieşti şi cele 93 de puțuri de captare funcționează la parametri normali

 „Operaționalizarea rezervei de apă de către primărie este ultimul pas pentru ca orașul să beneficieze de o sursă alternativă de alimentare! â
Stația de demaganizare și puțurile de captare, pot asigura furnizarea apei pentru o perioadă de maximum 3 zile, timp în care echipele de intervenție de la CRAB pot remedia avaria.

A venit momentul ca investiția făcută la rezerva de apă să-şi dovedească, în sfârșit utilitatea!

 De asemenea, m-am deplasat și la Spitalul Județean de Urgență Bacău să verific dacă sursa proprie de alimentare cu apă – realizată cu finanțare de la Consiliul Județean Bacău- este funcțională.

Activitatea medicală și siguranța pacienților internați nu sunt afectate, apa curentă fiind asigurată prin rezervorul care a mărit capacitatea de stocare a apei curente cu 500 m.c., prin puțuri forate la mare adâncime, precum și prin automatizarea și asigurarea calității apelor folosite. Astfel, este asigurată independența SJU Bacău în situații de criză privind furnizarea apei.

 Trag un semnal de alarmă asupra necesității urgente de operaționalizare a rezervei de apă! Nu este prima dată când locuitorii municipiului au de suferit de pe urma unor investiții care nu au fost puse în funcțiune! Este inadmisibil să ne confruntăm din nou cu disconfortul cauzat de lipsa apei!”, a declarat Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top