fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Athletic Park Bacău intră în linie dreaptă. Consiliul Județean lansează licitația pentru execuția lucrărilor!”

59 - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Athletic Park Bacău intră în linie dreaptă. Consiliul Județean lansează licitația pentru execuția lucrărilor!”


Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, anunță lansarea procedurii de licitație pentru construirea mult-așteptatului Athletic Park Bacău

„După un an şi jumătate de circuit administrativ anevoios, plin de nedorite şi nejustificate obstacole birocratice, timp în care proiectul Athletic Park a parcurs procedurile de avizare, autorizare şi aprobare în Consiliul Județean şi Consiliul Local, urmează să scoatem la licitație execuția lucrărilor la acest obiectiv de investiții aproape integral finanțat de CJ şi aşteptat de întreaga comunitate băcăuană.
58 - News Moldova
 Am dedicat timp şi resurse emoționale acestui proiect de suflet, pornind de la o idee din 2018 a CJ Bacău care, sub inspirația Athletic Exploratorium din Odense (Danemarca), şi-a propus să construiască în municipiul Bacău un complex sportiv cel puțin de acelaşi nivel.
60 scaled - News Moldova

Lansăm procedura de licitație pentru contractarea lucrărilor de execuție a parcului atletic cu ferma convingere că acest obiectiv va fi un pol de atracție nu doar pentru băcăuanii dornici să facă mişcare în aer liber, ci pentru întreaga țară, întrucât ceea ce vom construi la Bacău, pe terenul de 4 hectare situat în str. Gen. Guşe nr. 2, este o investiție unică pe plan național.

 

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, gazda unei întâlniri de lucru cu reprezentanți ai administrației locale, conducători de instituții și oameni de afaceri de dincolo de Prut

Semnificația locației alese e cu atât mai relevantă, cu cât respectivul amplasament este un simbol al eşecului administrativ din ultimul deceniu, perioadă în care Primăria Bacău nu a reuşit să construiască acolo noua sală polivalentă, lăsând în urmă o groapă insalubră care oricând poate constitui un risc pentru cetățeni.

 

Nu pot să nu evoc aici amabilitatea arhitectului danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, care – cu îngăduință şi deschidere – a acceptat să se implice în proiectul de la Bacău, participând la dezbaterile publice pe care le-am organizat şi care au condus la forma finală a Athletic Park.

 

News Moldova îți recomandă și ...   Lacul Poiana Uzului nu a secat din cauza secetei, nivelul APEI a fost scăzut CONTROLAT pentru lucrări de întreținere la baraj

 În toată această perioadă, am înțeles mai bine cât de importante şi utile sunt aceste dezbateri pentru realizarea unor proiecte de anvergură, obiective de investiții care să nu fie doar concepția noastră, a celor care vremelnic ocupăm anumite funcții, ci chiar transpunerea propunerilor venite de la cetățeni, mai ales când ideile lor sunt ingenioase şi creative!

 

64 1 - News Moldova
 Descriere Athletic Park Bacău:
  •  PISTĂ DE ATLETISM de 400 m

61 - News Moldova

  •  PISTĂ DE ALERGARE PE DEAL de 309 m

62 - News Moldova

  •  BOL CENTRIFUGAL PENTRU ALERGARE

63 1 - News Moldova

  •  PISTĂ DE PUMPTRACK

65 - News Moldova

  •  CLĂDIRE MULTIFUNCȚIONALĂ: vestiare, zona alimentare publică / cafenea, spații depozitare, cameră tehnică, grupuri sanitare.

66 - News Moldova

  •  TRASEU OBSTACOLE: Buturugi pentru echilibristică, pod cu frânghii, frânghii echilibristică, pădure din prăjini, bare echilibristice zig-zag, fereastra și scară din frânghii, rampe, tiroliană

70 - News Moldova

  •  LAC DE AGREMENT

67 - News Moldova

 

  •  ZONĂ ARUNCAREA CIOCANULUI & GREUTĂȚII

69 - News Moldova

  •  PARCARE”, a transmis președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.
News Moldova îți recomandă și ...   Șeful DNA Bacău, numit de CSM formator al Institutului Național al Magistraturii

68 - News Moldova


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top