fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: „Consiliul Local a aprobat trecerea fostului Spital Municipal în domeniul public al județului”

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: "Consiliul Local a aprobat trecerea fostului Spital Municipal în domeniul public al județului" - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: „Consiliul Local a aprobat trecerea fostului Spital Municipal în domeniul public al județului”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Consiliul Local a aprobat trecerea fostului Spital Municipal în domeniul public al județului, ca prim pas pentru finalizarea lucrărilor la clădire şi integrarea ei în circuitul medical al Spitalului Județean de Urgență

„După un eşec administrativ întins pe 15 ani, timp în care clădirea a stagnat la stadiul de şantier, se deschide perspectiva ca – odată cu încheierea lucrărilor la etajele rămase de executat (1, 2 şi 3) – băcăuanii să aibă în sfârşit acces la serviciile medicale aşteptate de atâta timp.
Evident, ceea ce municipalitatea nu a făcut în 15-17 ani, nu vom putea face noi peste noapte, dar mi-am propus să nu avem niciun pas fals în finalizarea acestui obiectiv şi în punerea sa în funcțiune. Vocația construcției trebuie să ne călăuzească și nu dorința de obstrucție!
Urmărim şi avem în vedere mai multe scenarii privind finanțarea terminării lucrărilor şi, indiferent de soluția pe care vom merge, vom finaliza construcția şi vom realiza, în cel mai scurt timp posibil, integrarea ei cu SJU conform soluției date de Ministerul Sănătății încă din primăvara acestui an.
Pragmatismul şi onestitatea administrative m-au făcut să nu vehiculez un termen pentru finalizarea clădirii, mai ales pentru că trecem printr-o perioadă de incertitudini economice severe. Mulți au promis vrute şi nevrute cu acest obiectiv şi şi-au asumat termene niciodată onorate!
Eu nu-mi propun niciun termen, dar voi termina această lucrare şi vom pune punct telenovelei şantierului de la fostul Spital Municipal!”, a precizat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top