fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: „Dezideratul reconectării județului Bacău cu principalele destinații din Europa devine realitate”

feat - News Moldova

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea: „Dezideratul reconectării județului Bacău cu principalele destinații din Europa devine realitate”


Astăzi, 20 noiembrie 2023, a avut loc inaugurarea bazei operaționale DAN AIR de la Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău

La eveniment au luat parte alături de Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, Dan Iuhas, președinte DAN AIR, Matt Ian David- CEO DAN AIR și conducerea Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău.

„Dezideratul reconectării județului Bacău cu principalele destinații din Europa devine realitate.

În prezența d-lui Dan Iuhas, președinte DAN AIR în premieră la un astfel de eveniment- a d-lui Matt Ian David- CEO DAN AIR și a conducerii Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău, am marcat începutul unui parteneriat strategic promițător pentru județul Bacău, cu angajamentul că, împreună, vom face față provocărilor.

Am convingerea că vom dezvolta o colaborare de tip win- win, bazată pe integritate și corectitudine.

Aeroportul este o platformă care poate aduce dezvoltare atât Bacăului cât și regiunii noastre. Cu parteneri precum DAN AIR, care își propun să ofere pasagerilor călătorii în condiții avantajoase, putem atinge obiectivele stabilite prin Proiectul Bacău Re-Connect.

panglica - News Moldova

Strategia pe care am gândit-o împreună cu Radu Bezniuc – președintele A.I.G.E. Bacău are în vedere obținerea unor rezultate maxime, cu eforturi financiare cât mai reduse, dar cu oferirea unor facilități optime.

Evident, multiplele investiții în aeroportul băcăuan sunt extrem de importante, atât pentru operatori, cât și pentru pasageri.

Pentru a crește traficul de călători, începând de astăzi, pasagerii din Republica Moldova au la dispoziție curse rutiere speciale, gratuite, direct din Chișinău spre Bacău, sincronizate cu programul de zbor al companiilor care operează de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău.

conf - News Moldova

Tot pentru un plus de confort și accesibilitate, am gândit Autogara Bacău Sud, ideea materializată de conducerea A.I.G.E. Bacău, care a obținut toate autorizațiile și certificările.

Evenimentul de astăzi reprezintă startul unei noi etape pentru Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău și, totodată, confirmarea că, la Consiliul Județean Bacău, vorbele se transpun în fapte și că omul poate sfinți locul!”, a afirmat Valentin Ivancea.

News Moldova îți recomandă și ...   Accident rutier soldat cu DOI MORȚI pe E85, ruta Focșani-Bacău


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top