fbpx
Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Municipiul Bacău va dispune de o SURSĂ alternativă de alimentare cu APĂ”

Bacau

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA: „Municipiul Bacău va dispune de o SURSĂ alternativă de alimentare cu APĂ”

Decantoarele lamelare, utilizate la separarea apei brute de impurități, au ajuns în şantierul stației de demanganizare Gherăieşti, urmând să fie instalate

Lucrările la acest obiectiv continuă în ritm susținut, gradul fizic de implementare a investiției depăşind 70%, informează președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin IVANCEA. 

Până în prezent, pe acest proiect au fost decontate aproximativ 3,5 milioane euro, situații de lucrări totalizând alte 2 milioane euro fiind pregătite pentru a fi înaintate spre decontare.

News Moldova îți recomandă și ...   Reţelele de distribuţie a APEI şi de CANALIZARE, lucrări de EXTINDERE, în Gârleni şi Hemeiuş, BACĂU

În stația de demanganizare au fost montate instalații (pompe, centrifugă, panouri electrice etc) în valoare de 1.000.000 RON, iar laboratorul de analiză a apei din incintă a fost dotat cu echipamente specifice de măsură şi control a calității.

Puțurile din fronturile de captare Mărgineni 1, Mărgineni 2 şi Hemeiuş 2 au fost complet refăcute – în curs de reabilitare se află cele 44 de puțuri din frontul de captare Gherăieşti, lucrările ajungând la un stadiu fizic de 70%.

News Moldova îți recomandă și ...   Valentin Ivancea: "Conducerea orașului Buhuși a dovedit că are capacitatea administrativă necesară pentru a aduce dezvoltare acestei comunități"

„Sunt încredințat că determinarea demonstrată de echipa de implementare a proiectului de la CRAB, dar şi mobilizarea antreprenorului vor face posibilă finalizarea lucrărilor în toamna acestui an şi începerea testelor în vederea recepționării investiției.

Astfel, municipiul Bacău va dispune de o sursă alternativă de alimentare cu apă, astfel încât băcăuanii să poată primi apă curentă în cazul unor eventuale avarii la conducta de aducțiune de la Valea Uzului”, declară IVANCEA.

News Moldova îți recomandă și ...   Proiect de aproximativ 20 de milioane de euro, pentru achiziția de autobuze electrice și extinderea transportului public în zona metropolitană a Municipiului Bacău, APROBAT de Ministerul Dezvoltării


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top