fbpx
Connect with us

Presedintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, reacție la decizia liberarilor de a nu majora taxele locale

Bacau

Presedintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, reacție la decizia liberarilor de a nu majora taxele locale


Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a reactionat dur dupa ce liberalii au anunțat că nu-si doresc majorarea taxele locale

“Alianța PNL – USR de la Primărie va mai funcționa multă vreme de acum încolo, în ciuda fumigenelor lansate pe Facebook de viceprimarul Miroşeanu, care şi-a făcut un obicei caraghios din a răspunde la întrebări pe care nu i le pune nimeni.
Ieşirea privitoare la taxele care nu trebuie să crească este, de fapt, semnul că în subterane miza negocierilor cu Viziteu a crescut, iar pentru voturile aliaților de la PNL primarul USR trebuie să se întrebuințeze mai mult, căci au devenit mai scumpe – tocmai le-a crescut prețul.
PNL nu se poate extrage din ecuația alianței cu USR, funcțională în municipiul Bacău, prin astfel de tentative de perdele de fum pe Facebook!
La nota de plată foarte costisitoare pe care administrația falimentară PNL – USR o avansează băcăuanilor, liberalii au – indiscutabil – un aport major.
În urmă cu 2 ani, când PSD s-a opus cu succes majorării nejustificate, în plină pandemie, a taxelor locale am fost acuzați – în mod aberant – că împiedicăm dezvoltarea oraşului. Doi ani nu sunt mulți, dar dacă dl. Miroşeanu are goluri de memorie poate împrumuta din lecitina şefului său de partid. Aşa îşi va aminti, poate, şi cine a adus la Baza Letea cortul neconform de 3 mil. euro, pe post de aşa-zis spital suport covid
În cele din urmă, eu cred că avem de-a face şi cu un test de rezistență a ipocriziei dlui. viceprimar care în urmă cu doi ani era într-o conivență confortabilă, fiind un susținător “necondiționat” al măririi taxelor pe timp de pandemie pentru dezvoltarea municipiului.
Așa că, pentru a ieși din această situație stânjenitoare, dacă nu vă mai place cu Viziteu & USR, demisionați şi vacantați postul! Altfel, “suferința” în funcția de viceprimar, cu indemnizație de peste 10.000 lei/lună, maşină, telefon şi secretară nu provoacă lacrimi şi compasiune nimănui”, a precizat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

News Moldova îți recomandă și ...   Băcăuani REȚINUȚI pentru TRAFIC DE DROGURI de mare risc


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top